Başkan Adayı Çankırı: Gelişim için Cumhur İttifakı şart!

Başkan Adayı Çankırı: Gelişim için Cumhur İttifakı şart!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çankırı, “Gelişim için Cumhur İttifakı şart” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine bir aydan az bir süre kala adaylar saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında TEV İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Çankırı, “Vasıflı insan gücünün bu ülkeyi kalkındıracağını, bu gücün de ancak eğitimle sağlanabileceğine inanan yürekli insanlarca kurulan ve yönetilen TEV’in İzmir Şubesi’ni ziyaret ettik. Gençler Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun!” ifadelerini kullandı.

gifrftqxaaa6obn.jpeg

Çankırı, ziyaretlerine Çimentepe Mahallesi ile devam etti. Vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinleyen Çankırı, “Geleceğimiz için gelişim, gelişim için Cumhur İttifakı şart” dedi.

gigitvnwkaacllo.jpeg

Başkan Adayı Çankırı, ardından Kadın ve Demokrasi Derneği’nin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü buluşması etkinliğine katıldı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çankırı, “Kadın ve Demokrasi Derneği’nin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü buluşması ile güne çiçek gibi başladık. Fedakar, emektar, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten kadınlar olarak bu özel günümüzü kutladık” notunu düştü.

gijypi0xoaa07c8.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.