Başkan Adayı Çankırı: Hep birlikte canla başla çalışacağız

Başkan Adayı Çankırı: Hep birlikte canla başla çalışacağız

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Çankırı, “Hep birlikte canla başla çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Konak sokaklarında vatandaşlarla bir aya gelen Çankırı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Tarlada bin bir emekle yetiştirilen sebze ve meyveleri hemşerilerimize sunmak adına gece gündüz çalışan hal esnafımız ile bir araya geldik. Yerel ekonomiyi canlandırmak ve şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için hep birlikte Canla Başla Çalışacağız” ifadelerini kullandı.

1-003.jpeg

Başkan Adayı Çankırı, Konak’a dair projelerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Kültür Yolu projemizle Konak’ta konaklama süresini arttıracağız… Ailelerin birbirleriyle güzel vakit geçirmesini sağlayacağız” dedi.

2-004.jpeg

Çankırı, ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çankırı, “Gece gündüz demeden işlerini büyük bir özveriyle yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun” notunu düştü.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.