Başkan Adayı Çankırı: Konak’a kadın eli değecek!

Başkan Adayı Çankırı: Konak’a kadın eli değecek!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çankırı, “Konak’a kadın eli değecek!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Hilal Mahallesi’nde Seçim Ofisi Açılışını gerçekleştiren Çankırı, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Gönüllerindeki sevgi, yaşama sevinçleri ve renkli kişilikleriyle içimizi ısıtan Roman kardeşlerimizin coşkusuyla Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını gerçekleştirdik” notunu düştü.

1-001.jpeg

Çankırı, ardından İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. O anları paylaşan Çankırı, “İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve Yönetem Kurulu Üyelerini ziyaret ettik. Nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2-004.jpeg

Başkan Adayı Çankırı’nın sonraki durağı ise Uluslararası Balkan ve Türk iş Dünyası Derneği oldu. Derneğe ziyarette bulunan Çankırı, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Değerli Milletvekili Arkadaşım Şebnem Bursalı ile beraber Uluslararası Balkan ve Türk iş Dünyası Derneği’ni ziyaret ettik. Balkan Göçmenleri bu şehri sahiplenen, kalkındıran önemli değerleridir. Dayanışmalarına ortak olmaya ve sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Konak'a kadın eli değecek!” dedi.

3-005.jpeg

Başkan Adayı Çankırı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ‘Konak büyük bir STK kampüsü’ diyen Çankırı, şu notu düştü:

“Sivil toplumda bile İzmir’in merkezi Konak. 38 federasyon ve konfederasyon, bin 327 derneğin kullanacağı bir STK kampüsünü hayata geçiriyoruz. 2 bin kişilik bir alanda, altında otoparkı olan, hemşehri derneklerimizin programlarını belediye imkanları ile gerçekleştirebileceği bir alana kavuşturuyoruz.

Kent ve gençlik meclisleriyle bu kenti burada yaşayanlarla yöneteceğiz. Üretici Kadın Atölyeleri ile de kadınlar, el emeği ürünlerini pazarlayacakları alanlarda tüketici ile buluşturmalarını sağlayacak, ayrıca e-ticaret yapmalarına ön ayak olacağız.

Türkiye’de ilk kez hayata geçireceğimiz Apartman Görevlileri Lokali projesi: İzmir’i su bastıktan sonra evlerini kanalizasyon basan o apartman görevlileri ile toplanmak için bir yerlerinin olmadığını gördüğümüzde projelerimize eklemiş olduk.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.