Başkan Adayı Çayır: Bornova hasret kaldığı yönetim anlayışına kavuşacak

Başkan Adayı Çayır: Bornova hasret kaldığı yönetim anlayışına kavuşacak

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Çayır, “Bornova hasret kaldığı yerel yönetim anlayışına kavuşacak” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine 16 gün kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yeşilova Mahallemizin kıymetli esnafları ve sakinleriyle bir araya gelerek mahallemizin sorunlarını dinledik, çözümler için 31 Mart’ta sözleştik. Bornovamız senelerdir hasret kaldığı yerel yönetim anlayışına kavuşmak için günler sayıyor” ifadelerini kullandı.

1.jpeg

Pınarbaşı Mahallesi esnafıyla da buluşan Çayır, “Pınarbaşı’nda yaşayan kıymetli vatandaşlarımızın misafiri oldum. Bizleri ağırlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

2.jpeg

Başkan Adayı Çayır, 2015 yılında Muş’taki görevi sırasında şehit düşen şehit Özel Hareket Polisi Serkan Saka’nın ailesine ziyarette bulundu. Ziyarete ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Çayır, “2015 yılında Muş’taki görevi sırasında şehit düşen kahraman şehidimiz Özel Hareket Polisi Serkan Saka’nın aziz hatırasını yaşatmak için Sayın Dilek Büyükdağ ile birlikte ailesini ziyarette bulunduk. Vatanı ve milleti için canını feda eden şehitlerimizin emanetleri ailelerinin her daim yanlarında olacağız” notunu düştü.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.