Başkan Adayı Çayır: Bornova’mızdan aldığımız destekle ilerliyoruz

Başkan Adayı Çayır: Bornova’mızdan aldığımız destekle ilerliyoruz

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “Bornova’mızdan aldığımız destekle ilerliyoruz” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçi çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Mahallesi’ni ziyaret eden Çayır, vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çayır, “Atatürk Mahallemizin değerli sakinleriyle kahvehanede keyifli bir buluşma gerçekleştirdik, güzel sohbetleri için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

1-002.jpeg

Çayır, Mahalle ziyaretlerine ilişkin paylaşımda da bulunarak, “Gece gündüz demeden Bornovamızın her köşesinden aldığımız destekle ilerliyoruz. Dün akşamki güzel muhabbetleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum” notunu düştü.

2-001.jpeg

Başkan Adayı Çayır, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda 27 Mart Çarşamba günü Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın da katılacağı iftar yemeğine tüm Bornovalıları davet ederek, şu notu düştü:

“İftar sofrasının bereketini paylaşıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ'ın katılımlarıyla düzenleyeceğimiz iftar yemeğimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.