Başkan Adayı Çayır: Bornova’mızın güzel geleceği için çalışacağız

Başkan Adayı Çayır: Bornova’mızın güzel geleceği için çalışacağız

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çayır, “Bornova’mızın güzel geleceği için çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çayır; Çamkule, Çamkule Mahallesi Muhtarlığı, Çamkule Pazaryeri, Merkez Mahallesi Muhtarlığı, Yunus Emre Mahallesi Muhtarlığı ve Doğanlar Mahallesine ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Biz bu yolda beraberiz. Bornovamızın hak ettiği güzel geleceğe kavuşması için durmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bugün bizleri ağırlayan tüm Bornovalı hemşehrilerime teşekkür ederim” notunu düştü.

1-003.jpg

2-004.jpg

Başkan Adayı Çayır, mahalle ve esnaf ziyaretlerinin ardından MTK Tekstilciler Çarşısı yönetimiyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “MTK Tekstilciler Çarşısı yönetimiyle bir araya gelerek çözüm bekleyen sorunları ele aldık. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

5.jpg

6-001.jpg

“HEMŞEHRİLERİMİZLE İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”

Başkan Adayı Çayır, ziyaretlerinde yapacağı çalışmalara değinerek, “Daha yaşanabilir bir Bornova için hep birlikteyiz! Ziyaretlerimiz sırasında dile getirilen her bir talep ve öneri, Bornova'mız için gerçekleşecek hizmetlerin temelini oluşturacak. Bornova'nın her köşesini, her mahallesini ziyaret ederek hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.

3-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.