Başkan Adayı Çayır: Değişim için son günleri sayıyoruz!

Başkan Adayı Çayır: Değişim için son günleri sayıyoruz!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, 31 Mart’ı işaret ederek, “Değişim için son günleri sayıyoruz!” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Erzene Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Değişim için tüm hemşehrilerimiz ile son günleri sayıyoruz. Samimiyetin, güzelliklerin en önemlisi de Bornova’nın kazanacağı bu yolda hep birlikteyiz” notunu düştü.

1.jpeg

Başkan Adayı Çayır, sosyal medya hesabından ziyaretlerine ilişkin bir video paylaşarak, “Bizim sevdamız Bornova’ya. Her daim vatandaşımızın yanında olmak için çıktığımız bu yolda hep birlikte yeni başlangıçlara ve güzelliklere kapı açacağız” dedi.

Çayır, ziyaretlerine Bosna Sancak Derneği, Bornova Arnavutları Derneği, Makedonya Köprülü Göçmenleri Derneği’yle devam etti. Dernek üyeleriyle sohbet edip sorun ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bosna Sancak Derneği, Bornova Arnavutları Derneği ve Makedonya Köprülü Göçmenleri Derneği’ni ziyaret ederek Bornovamızın renklerinden kıymetli Balkan göçmeni hemşehrimizi ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.

2-001.jpeg

Başkan Adayı Çayır'ın sonraki durağı ise Evka 3 Yeni Mahalle'si oldu. Vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çayır, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bornovamızın her kesimi ile değişime gün sayıyoruz. Toplumumuzun en önemli iş gücü unsurlarından esnaflarımızla bir araya gelmek, onların sorunlarını dinlemek ve çözümler için fikir alışverişinde bulunmak bizim yerel yönetim anlayışımızda büyük önem taşıyor. Hep yan yana olmaya devam edeceğiz."

c1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.