Başkan Adayı Çayır: Heyecanla 31 Mart’a gün sayıyoruz!

Başkan Adayı Çayır: Heyecanla 31 Mart’a gün sayıyoruz!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçime kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, “Hep birlikte heyecanla 31 Mart’a gün sayıyoruz!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere iki haftadan kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Bornova Merkez’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Hep birlikte heyecanla 31 Mart’a gün sayıyoruz. Gece gündüz demeden hemşehrilerimizi dinlemeye ve sorunlarının çözümü için çalışmaya devam ediyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek, Bornova'yı hak ettiği yere taşıyacağız” notunu düştü.

c1.jpeg

Çayır, ardından Altın Kemer Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, sporcu çocuklar ve antrenörlerle bir araya geldi. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çayır, “Altın Kemer Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, sporcu çocuklarımız ve antrenörlerimizle bir araya geldik. 31 Mart’tan sonra Bornova’daki tüm spor kulüplerini ve sporcularımızı her alanda var gücümüzle destekleyeceğiz. Bornova bizim sevdamız” dedi.

c2.jpeg

Başkan Adayı Çayır, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda şu notu düştü:

“Bornovalı vatandaşlarımız senelerdir hak ettiği hizmetten, ilgiden, içten bir gülüşten mahrum bırakıldı. Bu böyle sürmez, sürmeyecek. Gelin hep birlikte Bornova’ya değişim getirelim. Hemşehrilerimiz emin olsun, bu devir bitecek. Kentimizi hizmet belediyeciliğiyle tanıştıracağız. 31 Mart'ta Bornovamızın yaşayacağı değişim ve dönüşüm için heyecanlıyız. Bornova hak ettiği tüm güzelliklere kavuşacak.”

c3.jpeg

Çayır, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve İlk Türk astronot olan Alper Gezeravcı’nın Ege Üniversitesi’nde gerçekleştirmiş olduğu etkinliğe katıldı. Etkinliğe dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çayır, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır, Partimiz Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ ile uzaya çıkan ilk Türk unvanına sahip kıymetli astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da katılımıyla; Ege Üniversitesi’nde Gençlik Buluşmaları ve AB Projesi Açılış Töreni kapsamında öğrencilerimiz ile bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

cson.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.