Başkan Adayı Çiçek'ten 'yanındayız' projesi

Başkan Adayı Çiçek'ten 'yanındayız' projesi

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’Yanınızdayız’’ projesi ile vatandaşlara dokunan hizmetlerini açıkladı.

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek Menderes’in geleceğine yönelik hazırladığı projelerle vatandaşların sesi olmak için kolları sıvadı. Çiçek’in her kesime hitap eden projeleri arasında yer alan ‘’ Yanınızdayız’’ hizmeti de dikkat çekti.

7-24 EVDE SAĞLIK HİZMET, HOŞ GELDİN BEBEK

Menderes Belediyesi tarafından 65 yaş üstü ile yatağa bağımlı vatandaşlar için sürdürülen evde sağlık hizmetleri uygulaması genişletilecek. Mesai saatlerinde gerçekleştirilen hizmet 7 gün 24 saat olacak şekilde düzenlenecek. Uygulamada yer alan ancak sonlandırılan hoş geldin bebek hizmeti de yeniden başlatılacak. Yeni doğan bebekler ve lohusa annelere destek sağlanacak.

fotograf-1.jpeg

ACIMIZ DA SEVİNCİMİZ DE ORTAK, AŞ EVİ

Portatif taziye evi ile vatandaşların yanında olunacak. Vatandaşların hem acı hem de mutlu günleri için her mahallenin kendi bünyesinde bulunacak semaver, sandalye ve masa temini gerçekleştirilecek. Aş evi ile ihtiyaç sahibi ailelere günlük yemek desteği verilecek.

EŞYA BANK

İhtiyaç sahibi aileler için hayata geçirilecek proje ile ev eşyası ihtiyacı olan vatandaşlara eşya temini gerçekleştirilecek. Engelli vatandaşların ihtiyacı doğrultusunda başta akülü tekerlekli sandalye olmak üzere gerekli tüm destekler belediye tarafından sağlanacak.

‘’SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ HERKES HİSSEDECEK’’

7’den 70’e herkese dokunan projeler ile Menderes’i ortak akılla yönetmeye hazır olduklarını ifade eden CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’ Menderes’imizde herkesin sesi olmak için yola çıktık. Bu kapsamda da projelerimizle herkese dokunmayı amaçladık. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemek için hazırız. ‘Yanınızdayız’ projemizde bunu en güzel örneklerinden. Menderesli hemşehrilerimizin teveccühüyle seçimi kazandığımızda projelerimizi hızlı şekilde hayata geçireceğiz.’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.