Başkan Adayı Çiftçioğlu oyunu kullandı: Kazanan Karşıyaka olsun!

Başkan Adayı Çiftçioğlu oyunu kullandı: Kazanan Karşıyaka olsun!

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Başkan Adayı Çiftçioğlu, oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunarak, "Kazanan Karşıyaka olsun!" dedi.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Başkan Adayı Çiftçioğlu, eşi Sevil Çiftçioğlu ile birlikte oyunu kullanmak için Karşıyaka Kazım Dirik Anadolu Lisesi’ne geldi. Oy kullanacağı sınıfa giren Çiftçioğlu, sandık görevlileri ile tek tek tokalaşarak kazanın Karşıyaka olması temennisiyle oyunu kullandı.

unnamed.jpg

Oy kullanmak için okula gelen vatandaşlarla da tek tek selamlaşan Çiftçioğlu, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çiftçioğlu, “Güzel bir pazar sabahında Karşıyaka’mızı, İzmir’i gelecek beş yılda yönetecek kadroları belirlemek üzere bugün sandık başındayız. Geride bıraktığımız süreçte çok yoğun bir tempoyla çalıştık. Karşıyaka’mın her mahallesinde her sokağında vatandaşlarımızı dinledik, projelerimizi anlattık. Bugün de vatandaşlarımızla birlikte Karşıyaka’mızın gelecek beş yıllık kaderini oylarımızla belirliyoruz. Bugün kazananın Karşıyaka’mız ve Karşıyakalıların olmasını temenni ediyorum. Sandıklarda güzel bir hava var, demokrasimize yaraşır bir seçim olmasını diliyorum. Bu vesileyle sandık başlarında olmak üzere tüm görevli personelerimize kolaylıklar diliyorum. Bu demokrasi şöleninde yer alan muhtar adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerin kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.