Başkan Adayı Dr.Doğruer'in Büyük Bergama Hedefi!

Başkan Adayı Dr.Doğruer'in Büyük Bergama Hedefi!

Arif Çayan yazdı; Başkan Adayı Dr.Doğruer'in Büyük Bergama Hedefi!

Seçim atmosferini gazeteci olarak takip etmek emin olun siz seçmenlerin takibinden daha zor ama bir o kadar da daha heyecanlı.

Mesleğimiz gereği olsa da bu zorlu ve heyecanlı takibi yaparken belediye başkan adaylarının ne söylediklerini ve ne yaptıklarını da pür dikkat takip ediyoruz.

Bunu hem siz okuyucularımızın adına, kamuoyuna adına yapıyoruz hem de bir döneme canlı tanık olabilmek için yapıyoruz.

Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer’in de zorlu ve heyecanlı şekilde seçim çalışmalarını takip ediyoruz.

Başkan Adayı Dr. Doğruer’in nerede ne söylediğine, kiminle ne konuştuğuna, nelere gidip, nerelerde neler düşündüğüne kadar takip ediyoruz.

Bergama’yı önümüzdeki süreçte çok ama çok güzel günlerin beklediğini, bugünün seçim atmosferini takip ederek söylemek çok da iddialı olmayacaktır.

Yerel seçimler atmosferinde, seçim öncesinde, seçmenin oy kullanmaya sandık başına gitmesinden önce Bergama için o kadar güzel şeyler konuşuluyor, düşünüyor ve anlatılıyor ki, bunların olmasıyla Bergama’nın İzmir’in kuzeyinin parlayan ama en çok parlayan yıldızı olacağına dair işaretleri de doğal olarak alıyorsunuz.

Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer’in düşündüğü Bergama, İzmir’in Kuzeyi’nde kalan bir ilçesi değil, İzmir’in Kuzeyi’nde bir mahallesi, bir semti gibi duruyor.

Bergama’yı her anlamda geliştirmek ve güzelleştirmek için ve özellikle de kültürel ve sosyal alanda daha da güçlendirmek hedefinde olan Başkan Adayı Dr. Doğurer, Bergama’dan İzmir’e, İzmir’den Bergama’ya ulaşım ağında düşündükleriyle İzmirlileri Bergama’nın yaşayanları, Bergamalıları da İzmir’in göbeğinde oturanları haline getiriyor.

Bütün bu gelişmeler eminim İzmir’in Güneyi'nde yaşayanları da İzmir’in Kuzeyi'nde yaşayanlar kadar heyecanlandırıyor, meraklandırıyor ve umutlandırıyordur.

Başkan Adayı Dr. Doğruer’in Bergama’yı, Bergamalıları ve bundan da öte İzmir ve İzmirlileri çok ama çok iyi tanıdığını söylemek ve hakkını vermek gerekiyor.

Yıllardır İzmir’in iki yakası, Güneyi ile Kuzeyi arasındaki uzaklık, zaman anlamında bir türlü bitmediği için Güney’in Kuzeye, Kuzey’in Güney’e olan hasreti bilindik bir sosyal, kültürel ve ekonomik durumdu.

Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, sadece Bergama’yı değil, Bergama düzleminde tüm İzmir’in sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına projeleriyle dokunduğunu söylemek, projelerinin hakkını vermektir.

Seçmen olarak sandık başına gidenlere, düşünüldüğü gibi bir Bergama, düşünüldüğü gibi bir İzmir’in oluşmasını dilemek düşüyor.

Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer’de ise kolaylıklar ve başarılar dilemek.

8.jpg

3.jpg

1-001.jpg

4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.