Başkan Adayı Duman: Aydınlık Türkiye mücadelemizi güçlendirebiliriz!

Başkan Adayı Duman: Aydınlık Türkiye mücadelemizi güçlendirebiliriz!

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, Buca Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen 68'liler ve 78'liler buluşmasına katıldı. Duman, "Ülkemiz ve insanlarımız için verdiğiniz mücadele bugün bize örnek oluyor" dedi.

68'liler ve 78'liler Platformu üyelerini selamlayarak konuşmasına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, şunları söyledi: "Hayatınızda çok ciddi mücadeleler içinde yer aldınız. Sizlerin karşısında konuşabilmek, fikirlerinizi almak benim için çok büyük bir onur. Tam bağımsız Türkiye için yaptığınız mücadelede yaşadığınız zorlukları, acıları okuyarak veya sizlerden dinleyerek öğrendik. Duruşunuzdan, idealistliğinizden feyzaldık. Yolumuza bu şekilde ilerliyoruz."

3.jpg

YEREL SEÇİMLERDEKİ BAŞARI ÜLKEMİZ İÇİN UMUT OLACAK

CHP'li Duman, Buca'da iktidarlarını sürdüreceklerini belirtirken, şu ifadeleri kullandı: "22 yıllık AKP iktidarının yarattığı yıkımdan ancak yerel seçimlerden güçlü çıkarak kurtulabiliriz. 11 büyükşehir belediyesine yeni belediyeler katarak aydınlık Türkiye mücadelemizi güçlendirebiliriz. Dil, din, ırk fark etmeden kentimizde kurduğumuz Buca ittifakı ile Buca'da bunu zaten başarıyoruz."

BUCA'YA UZUN YILLAR HİZMET EDECEK

Kaybettiği dava arkadaşlarını anarak konuşmasına başlayan CHP İzmir eski Milletvekili Atila Sertel ise şu sözleri dile getirdi: "Partimizin Buca'daki seçim çalışmaları için görev verdiklerinde 80'li yıllarda buradaki çalışma günlerim aklıma geldi. Görkem'i il başkan yardımcılığı görevinden beri tanıyorum; kendisi mütevazılığı ve çalışkanlığı ile öne çıkıyor. Yaptığımız araştırmalarda Görkem Başkanımıza büyük oranda bir eğilim var. Başkanımız bu seçimde çok rahat bir şekilde ipi göğüsleyecek ve Buca'ya uzun yıllar hizmet edecek."

4.jpg

HALKÇI BİR BELEDİYECİLİK

Buluşmada söz alan 78'liler Platformu Dönem Sözcüsü Nail Dağdelen de şöyle konuştu: "Mevcut iktidara sarı kart göstermenin zamanı gelmiştir. Biz emeklilere reva gördükleri muameleyi kabul etmemiz mümkün değil. Buca'mızın evladı, mimar Görkem Duman'ın çok iyi işler yapacağına,halkçı belediyecilik yapacağına inanıyor ve güveniyoruz. Kendisini destekliyor, yanında arkasında olacağımızı belirtiyoruz."

Görkem Duman’ın Betontaş Lisesi’nden öğretmeni olan Caner Canlı da şu sözleri dile getirdi: "Görkem'i sadece öğrencim olduğu için değil; düzgün, ahlaklı, dinamik ve çalışkan olduğu için destekliyoruz.”

SONUNA KADAR YANINDAYIM

78'liler Platformu adına söz alan sendikal mücadelesiyle tanınan Atila Pasin, “Bizi ikna etmek zordur. Belediyeciliğin insan hayatını kolaylaştırmanın yanında insanları geliştireceği yönlerinin de olması gerekir. Bunu da Görkem Başkan başaracaktır. Onun kazanması için elimizden geleni yapacağız. Sonuna kadar yanındayım, başarılar diliyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.