Başkan Adayı Duman: Bir gözümde ikrar bir gözümde asalet olacak

Başkan Adayı Duman: Bir gözümde ikrar bir gözümde asalet olacak

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman'ın Buca Merkez Koordinasyon Merkezi ve Doğuş Caddesi'ndeki Gençlik Merkezi'nin ardından üçüncü seçim koordinasyon merkezi İzkent Mahallesi'nde açıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, İzkent Mahallesi'nde yer alan İŞKA İş Merkezi'nde açılan seçim merkezinin açılışında partililere seslendi. Duman, halkın taleplerini dikkate alarak ilçenin her yerine eşit ve adaletli bir şekilde hizmet götüreceğini belirtti.

4.jpeg

DUMAN: "MECLİS ÜYELERİMİZ BUCA İTTİFAKININ KURULDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR"

Belediye meclis listesinde genç ve tecrübeli isimlerin yanı sıra toplumun her kesiminden isimlerin yer aldığını belirten Duman, "Genel Başkanımız Özgür Özel'in de vurguladığı gibi gençliğe önem verdik. Gençliğin yanında tecrübeli isimler de listemizde yer alıyor. Gençliği ve tecrübeyi burada harmanladık. Kendi alanlarında, mesleklerinde başarılı, liyakatli arkadaşlarımızdan oluşturduk. Buca ittifakını kurduğumuzun en önemli göstergesi" dedi.

DUMAN: "BİR GÖZÜMDE İKRAR, BİR GÖZÜMDE ASALET OLACAK"

Konuşmasında Pir Sultan Abdal'dan da alıntı yapan Duman, "Biz yola çıkarken yürek heybemizi omzumuza aldık, bir gözümüzde ikrar, bir gözümüzde asalet var." diyerek hak ve şeffaflıkla Buca'yı yöneteceğini belirtti.

2.jpeg

KAYA: "EVKA TEK YÜREK OLMUŞ, BAŞKAN GÖRKEM'İN ARKASINDA"

Merkezin açılışında söz alan Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, kalabalığın coşkusuna ithafen "EVKA'da bu iş bitmiştir. EVKA tek yürek, Görkem Duman'ın arkasında yol arkadaşı olmuştur" diyerek katılımcıları selamladı.

Kaya konuşmasının devamında partideki küskünlere ve pankartlarına yapılan saldırıya karşı olarak da "Bu yoldan dönenler oldu, onlar hiçbir zaman Cumhuriyet Halk Partili olmamışlardır. CHP'li olmak, Atatürk emanetinden vazgeçmemek, mücadele etmek ve her yiğidin harcı değildir." Pankartlarımızı yırtmakla, tahrip etmekle bizim önümüzü kesemezler. Bizim arkamızda koskocaman Buca halkımız var" dedi.

1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.