Başkan Adayı Duman: Biz Buca olarak büyük bir aileyiz

Başkan Adayı Duman: Biz Buca olarak büyük bir aileyiz

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Başkan Adayı Duman, “Biz Buca olarak büyük bir aileyiz” mesajı verdi.

MEDYA EGE - Yerel Seçimler yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, ziyaretlerine devam ediyor. Duman, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, sosyal medya hesabı üzerinden o anları paylaştı. Duman, paylaşımında “Buca’mızın en eski kunduracılarından Salih amcayı ziyaretimle haftasonum başladı. Hem ziyaret hem ticaret kundura denemeden ayrılmak olmazdı. İyi bir hafta sonu dileğimle…” notunu düştü.

1-003.jpeg

Başkan Adayı Duman, ardından Yanık Kahveler Bölgesinde ziyaretlerine devam etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Duman, “Bütün hemşehrilerimizin yüzlerinin güleceği bir Buca’yı hep birlikte oluşturacağız. Biz Buca olarak büyük bir aileyiz” dedi.

2-004.jpeg

Duman, Bal-Göç Buca Şubesi’nin üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Duman, “Bal-Göç Buca Şubesi’nin kıymetli üyeleriyle bir araya geldik. Hoş sohbetleri için her hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

Başkan Adayı Duman, sosyal medya hesabından Geçici Bakım Evi projesiyle ilgili paylaşımda bulundu. Duman, paylaşımında şu notu düştü:

“Kuruçeşme Olduruk Mevkiinde sokak hayvanlarının sağlık sorunlarının giderilip rehabilite edildikten sonra yeniden yaşam alanlarına dönmelerini sağlayacak Avrupa standartlarına uygun nitelikli mekanları ve personeli bulunan geçici ve sürdürülebilir bakımevi hayata geçirilecektir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.