Başkan Adayı Duman: Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz!

Başkan Adayı Duman: Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz!

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Duman, “Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz!” mesajı verdi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını sürdürüyor. Çamlık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Duman, o anları paylaşarak “Çamlık mahallesinde yaşayan Kahramanmaraşlı pazarcı dostlarımızla buluştuk. Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz” dedi.

1-006.jpeg

Başkan Adayı Duman, Bucalı vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Duman, “Buca Belediye Başkanlığım için çıktığım bu yolda nihai amaçlarımdan biri; Buca’mızda yaşayan hemşehrilerimizi dinleyerek, belediyecilik kapsamında sorunlara çözüm sağlamaktır. Bugün güzel bir dayanışma içerisinde bir araya geldiğimiz, DYO sitesinin kıymetli sakinlerine teşekkür ederim” dedi.

2-005.jpeg

Bahçekapı Mahallesi’ne ziyarette bulunan Duman, ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak “Bahçekapı’ya selam olsun.. Sokaklarında koşturduğum, okula yürüdüğüm, ilk arkadaşlarımı edindiğim, komşularımızı öğrendiğim yani ilmek ilmek işlenerek büyüdüğüm Yaylacık mahallemde iftar programındayım bu akşam.. Mahallelerimizle paylaştığımız iftar sofrasında ki kelamlar gönlümü de doyurdu.. İyi ki varsınız..” notunu düştü.

3-003.jpeg

Başkan Adayı Duman, Çamlıpınar Mahallesi’nde ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Duman, ziyarete ilişkin “Buca’mızın her mahallesi, birbirinden renkli ve keyifli insanlarımızla güzel. Haftayı başlattığımız Çamlıpınar mahallemiz; hem ağacın, hem suyun gücünü aldığı ismiyle Buca’mızın o güzel renklerinden biri. Gülümseyen gözleriyle, işletmelerinde ağırlayan esnafımıza ve güzel sözleriyle motivasyonumu pekiştiren hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

4-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.