Başkan Adayı Duman: Buca’da hep birlikte tarih yazacağız!

Başkan Adayı Duman: Buca’da hep birlikte tarih yazacağız!

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Duman, “Buca’da hep birlikte tarih yazacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, çalışmalar kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır ile hemşehrilerimizle Forbes caddesinde buluştuk” dedi.

1-005.jpeg

Duman, gençlere de seslenerek 31 Mart’ta sandıklara gitme çağrısında bulundu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Duman, “Sevgili gençler, Abiniz olarak bu seçimde vatandaşlık görevimiz olan oy vermeniz, oyunuza sahip çıkmanız sizlerden ilk ricamdır. Siz bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz. Buca’da hep birlikte tarih yazacağız!” notunu düştü.

Duman, EFODER Ege Fikir Ortaklığı tarafından hazırlanan sokak canlarının yaşam şartlarını iyileştirmeyi amaçlayan sözleşmeyi imzaladı. Sosyal medya hesabından o anı paylaşan Başkan Adayı Duman, “EFODER Ege Fikir Ortaklığı tarafından hazırlanan sokak canlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmeyi amaçlayan sözleşmeyi imzaladım. Can dostlarımız, yaşamda önceliğimizdir. Konuşamayan ama hareketleri ve bakışlarıyla her şeyi anlatan iyi ki var dediğim güzellikler” ifadelerini kullandı.

3-002.jpeg

Duman’ın sonraki durağı ise Ufuk Mahallesi oldu. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Duman, “Ufuk Mahallemizde esnaf ziyaretimiz vatandaşlarımızın katılımıyla daha da güzelleşti. Hoşgörüyle geçen sohbet ve misafirperveliklerinizle onore oluyorum, teşekkür ederim. Bereketli kazançlarınız ve güzel bir Perşembe günü olsun” dedi.

4-001.jpeg

İşçievler Bölgesi’nde de esnafları ziyaret eden Duman, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şu notu düştü:

“Buca’mızın İsçievleri bölgesinde ki esnafımızı ziyaret ettim. Gülümseyen her yüz, her samimi sözcük büyük bir güç veriyor bana. Çok teşekkür ederim, her birinize.”

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.