Başkan Adayı Duman: Buca’mızı halkçı belediyecilik ile yöneteceğim!

Başkan Adayı Duman: Buca’mızı halkçı belediyecilik ile yöneteceğim!

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Duman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Buca sokaklarında kadınlara gül dağıttı.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Duman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Buca sokaklarında kadınlara gül dağıttı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Duman, “Buca’nın kıymetli kadınları. Buca’mızın, kentimizin çehresi sizlerle güzel. Değişim ve gelişimin öncüleri sizlersiniz. Hayatın her alanında birlikteyiz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” notunu düştü.

1-001.jpeg

Duman, ardından Zübeyde Hanım’ın kabrini ziyaret ederek, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde Hanımefendinin kabir ziyaretindeydik” dedi.

2.jpeg

Duman, Zübeyde Hanım’ın kabrine ziyaretten sonra Marmaris’e giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Yaylacık Mahalleli 24 kadın için yapılan anıt mezarına gitti. O anları sosyal medya hesabı üzerinde paylaşan Duman, “Bucalılar olarak onları hiçbir zaman unutmayacağız. Yaylacık annelerini saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

Başkan Adayı Duman’ın sonraki ziyareti ise Begos’ta, tekstil fabrikasında çalışan emekçi kadınlar oldu. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Duman, “Begos’ta, tekstil fabrikasında çalışan emekçi kadınlara karanfillerimizi verdik. Bizleri güler yüzleriyle karşılayarak yüzümüzde tebessüm oluşturan herkese teşekkür ederim” dedi.

4.jpeg

Başkan Adayı Duman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi’ni imzaladığını duyurdu. Duman, paylaşımında “Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi’ni imzaladım. Çalışkan, dürüst ve adil olacağıma, mazeret üretmek yerine her koşulda çözüm ve maharet üreteceğime, halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımın merkezine koyacağıma söz veriyorum!” notunu düştü.

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.