Başkan Adayı Duman: Buca’ya güç katmaya geliyoruz!

Başkan Adayı Duman: Buca’ya güç katmaya geliyoruz!

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Duman, “Buca’ya güç katmaya geliyoruz!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Adatepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Adında ki gibi tepelerin üstüne kurulan Adatepe mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik” dedi.

1-003.jpeg

Buca için var gücüyle çalışacağını belirten Başkan Adayı Duman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bizim gücümüz İzmir'in dağlarında açan çiçeklerin gücüdür. Buca’ya, güç katmaya geliyoruz!” notunu düştü.

2-003.jpeg

Duman, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’la beraber Kosova Göçmenleri Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Duman, “Büyükşehir Başkan adayımız Cemil Tugay’la birlikte Kosova Göçmenleri Derneği ziyaretimizde bizleri hoş sohbetleriyle karşılayan her hemşehrimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

3-002.jpeg

Başkan Adayı Duman, ardından Şirinyer Pazaryeri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Duman, “Bucamızın en rağbet gören Şirinyer pazaryerindeydik, bugün. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Şirinyer pazaryerini kullanımıyla rahatlatacak şekilde üstü kapalı olarak yapacağız. Tüm pazarcı esnafımıza bereketli satış dilerim” dedi.

4.jpeg

Betontaş Pazaryeri’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Alışverişin en renkli olduğu yerler değil midir, pazaryerlerimiz? Bugün havanın da en güzel saatlerinde, Betontaş Pazaryerinde esnaf ziyaretindeydim. Esnafımızın kazancı, hemşehrililerimizin alışverişi Bereketli olsun” notunu düştü.

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.