Başkan Adayı Duman: Emeğimizi Buca’mız için sarf edeceğiz

Başkan Adayı Duman: Emeğimizi Buca’mız için sarf edeceğiz

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Başkan Adayı Duman, ziyaretlerinde, “Emeğimizi Buca’mız için sarf edeceğiz” vurgusu yaptı.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimleri kapsamında CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, çalışmalarına hız verdi. Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Duman, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Emek, en yüce değerdir. Alın terimizle yoğurduğumuz emeğimizi, Buca’mızın daha güzel günleri için sarf edeceğiz. Bu sabah mesai öncesi Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kıymetli emekçileriyle bir araya geldik. Sevgili arkadaşlarımıza bizleri ağırladıkları için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylık dilerim” notunu düştü.

b1.jpg

Duman, ardından Fen İşleri Şantiyesinde çalışan emekçilere de ziyarette bulundu. Duman, “Buca’mızı daha güzel bir yere taşımak amacıyla çıktığım bu yolda, bugün Fen İşleri Şantiyesinde çalışan emekçi arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Bizleri samimi bir şekilde karşılayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

b3-001.jpg

“BANA DUYDUĞUNUZ GÜVENİ DAİMA YÜREĞİMDE HİSSEDECEĞİM”

Sosyal medya hesabından esnaf ziyaretleriyle ilgili video paylaşan Başkan Adayı Duman, “Size söz veriyorum bana duyduğunuz güveni daima yüreğimde hissedeceğim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.