Başkan Adayı Duman: Esnaf Masası ile esnaflarımızın sorunlarını çözeceğiz

Başkan Adayı Duman: Esnaf Masası ile esnaflarımızın sorunlarını çözeceğiz

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Duman, “Esnaf Masası ile esnaflarımızın sorunlarını çözeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Kars Paşaçayır Mahallesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Duman, “Kars Paşaçayır Mahallesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretimizde güzel sohbetleri için her hemşehrime teşekkür ederim. Buca ittifakını daha da büyüterek devam ediyoruz” dedi.

1-001.jpeg

Başkan Adayı Duman, Kozağaç Mahallesi’nde vatandaşlarla kahvaltı yaptı. O anları paylaşan Duman, “Pazar günümüze, Kozağaç mahallemizde hemşehrilerimizle kahvaltı yaparak başladık. Günümü güzelleştiren canayakınlıkları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim” notunu düştü.

2-001.jpeg

Duman, ardından Yeşilbağlar Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Duman, “Yeşilbağlar mahallemizde esnaf ziyaretindeydik. Esnafımız ve karşılaştığımız vatandaşlarımızla konumuz seçim olduğu kadar maalesef getirildiğimiz ekonomik çıkmazdı. 31 Mart seçimlerinden sonra oluşturacağımız Esnaf Masası ile Buca’mızın esnafları sorunlarının çözümü noktasında Belediye’nin desteğini daha çok hissedecek” ifadelerini kullandı.

3-ek.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.