Başkan adayı Duman: Yıldız gibi parlıyoruz!

Başkan adayı Duman: Yıldız gibi parlıyoruz!

Yıldız Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Buca adayı Görkem Duman, "Hizmet için artık 1 Nisan'ı heyecanla bekliyoruz, birlikte yıldız gibi parlıyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, Buca Yıldız Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşla kurdukları Buca ittifakının her gün güçlendiği söylen Duman, "Buca'ya hizmet için artık 1 Nisan'ı heyecanla bekliyoruz, birlikte yıldız gibi parlıyoruz" dedi.

1.jpg

“HEDEFİMİZE ODAKLANDIK"

Buca'da daha önce eşi benzeri olmayan bir seçim sürecinin yaşandığını belirten Duman, "Oy olarak da, mazi olarak da gerimizde kalanların söylemleri ile ilgilenmiyoruz. 'Öncü Buca' diyerek önümüze bakıyoruz. Hedefimize odaklandık, emin adımlarla ilerliyoruz. Buca'ya hizmet için artık 1 Nisan'ı heyecanla bekliyoruz, birlikte yıldız gibi parlıyoruz" dedi

BUCA, İZMİR'İN HER ANLAMDA EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Projelerini bilimsel verilerle ve kentin ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığını belirten Duman, "Buca, İzmir'in en büyük ilçesi. Önümüzdeki 5 yıllık planlamada Buca'yı her anlamda İzmir'in en büyüğü ve örnek gösterilecek ilçe haline getireceğiz. Projelerimiz bilimle, ihtiyaçlara göre hazırlandı. Vatandaşlarımızdan da gelen tepkiler çok güzel" dedi.

3.jpg

MAHALLE MECLİSLERİ KURACAĞIZ

Belediye yönetiminde herkesin söz sahibi olacağını vurgulayan Görkem Duman, "Belediyemizi halk ile birlikte yöneteceğiz. Bu amaçla Mahalle Meclisleri kuracağız. Bu meclisleri demokratik, katılımcı ve işbirlikçi bir anlayışla oluşturacağız. Bu çerçevede Buca'yı hep birlikte daha ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.