Başkan Adayı Duman'a Balkan göçmenlerinden tam destek

Başkan Adayı Duman'a Balkan göçmenlerinden tam destek

Buca’da yaşayan Balkan göçmenleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman’a tam destek verdi.

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı Abdurrahim Nursoy ve yönetimi ile bir araya geldi. Nursoy'un dile getirdiği "Görkem benim kardeşim gibidir" sözleri, ziyaretin sıcaklığını ortaya koydu.

1-004.jpg

“HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU”

İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahim Nursoy, Görkem Duman ile eskiden tanıştıklarını ve birlikte güzel işlere imza attıklarını belirterek, "Görkem ile uzun yıllardan beri tanışırız. Kendisi benim kardeşim gibidir. CHP İl Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde kendisi Balkan Masası'nın sorumlusuydu. Birçok faaliyette yer aldı. Her zaman bizlerin yanında oldu" dedi.

2-003.jpg

"TÜM GÜCÜMÜZLE SENİN YANINDAYIZ."

Buca'daki Balkanlıların Görkem Duman’ın arkasında olduğunu ifade eden Nursoy, "Görkem Başkanımızın zaten kazanacağını biliyoruz. Ama daha güçlü bir şekilde o makama gelebilmesi için çalışacağız. Bu anlamda desteğimiz kendisine tamdır" dedi.

"BURADA KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM"

Balkan kökenli bir aileden geldiğine değinen Görkem Duman ise "Balkan Masası'nda göreve geldiğimde ilk ziyaret ettiğim yer burasıydı. Burası Balkanların en güçlü şekilde temsil edildiği, bir davanın, amacın derneği... O gün bugündür bir aile gibi olduk. Buraya geliyorken kendimi evime geliyor gibi hissediyorum" dedi.

4-002.jpg

BALKAN CAMİASINI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ.

Başkan seçildikten sonra balkan dernekleriyle iş birliği içierisinde olacağını belirten Duman" Balkan Masası'ndan çıkan bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak balkan camiasını çok daha ileriye taşıyacak, çalışmalar yapacağız. Bununda en büyük paydaşlarından biri de BAL-GÖÇ olacak" dedi.

5-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.