Başkan Adayı Eşki: Bornova’nın tüm değerleriyle birlikte kazanacağız!

Başkan Adayı Eşki: Bornova’nın tüm değerleriyle birlikte kazanacağız!

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretlerde bulunan Başkan Adayı Eşki, “Bornova’nın tüm değerleriyle birlikte kazanacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere geri sayım devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Eşki, Tüm Taşıma İşçileri Sendikası Ambarlar Sitesi Temsilciliği’ni ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Eşki, “Güne Tüm Taşıma İşçileri Sendikası Ambarlar Sitesi Temsilciliği’ni ziyaret ederek başladık, emekçilerin yaşadıkları sorunları konuştuk. Emeğin gün ve gün güvensizleştirilmeye çalıştığı ülkemizde sendikal örgütlenmelerin önemi daha da artıyor. Her alanda emekçilerin haklarını alması için yanlarında olacağız. Birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

o1.jpeg

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni de ziyaret eden Eşki, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eşki, paylaşımına “Vatanımız için canını hiçe sayarak şehit ve gazi olmuş herkese sonsuz minnet borçluyuz. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ziyaretinde, kendilerine olan minnetlerimizi sunarken, belediyecilik anlamında ortaklaşabileceğimiz konular hakkında konuştuk. Konukseverliklerinden dolayı dernek başkanı Erdem Çerçioğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” notunu düştü.

o2.jpeg

Başkan Adayı Eşki’nin sonraki durağı ise İzmir Bosna Sancak Derneği oldu. Eşki, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Eşki, “CHP Genel Başkan Yardımcımız, İzmir Milletvekilimiz Sayın Murat Bakan, Eski Genel Sekreterimiz İstanbul Milletvekilimiz Bihlun Tamayligil, Eski Parti Sözcümüz Tekirdağ Milletvekilimiz, CHP Balkan Masası Başkanımız Faik Öztrak ve Buca Belediye Başkan adayımız Görkem Duman ile birlikte İzmir Bosna Sancak Derneği’nde hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bornova’nın çok renkli yapısı en büyük zenginliğimiz. Bornova’nın tüm değerleriyle birlikte kazanacağız” dedi.

o3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.