Başkan Adayı Eşki: Mutlu Bornova’yı hep birlikte kuracağız

Başkan Adayı Eşki: Mutlu Bornova’yı hep birlikte kuracağız

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Eşki, 31 Mart’ı işaret ederek “Mutlu Bornova’yı hep birlikte kuracağız” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine bir aydan az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçim çalışmaları kapsamında İzmir 3. Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Geleneksel olarak düzenlenen “Kuru Fasulye” etkinliğine katılım sağlayan Eşki, “İzmir 3. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dönmez’e katılım sağlayan esnaflarımıza ve işçilerimize çok teşekkür ederiz. Herkesin mutlu yaşayacağı bir Bornova’yı hep beraber kuracağız, birlikte kazanacağız” dedi.

1-003.jpeg

Ardından Naldöken Pazaryeri’ne ziyarette bulunan Eşki, vatandaşlarla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Eşki, “Bornova'mızın her yolunu, her sokağını adımlamaya devam ediyoruz. Naldöken pazar yeri ziyaretimizde, hemşehrilerimizle yarınlarda daha Güçlü Bornova yolculuğumuzu konuştuk. Samimi karşılamaları, sıcak sohbetleri için her bir hemşehrimize teşekkür ederiz. Katılın bize!” notunu düştü.

2-003.jpeg

İzmir Bosna Sancak Derneği’ne ziyarette bulunan Başkan Adayı Eşki, “Bizleri hoş sohbetleriyle ağırlayan, güçlü destekleriyle mutlu eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Bornova’nın tüm değerleriyle beraber hareket edeceğiz, hep birlikte kazanacağız” mesajı verdi.

3-003.jpeg

Rafetpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak güçlü Bornova için neler yapağından bahseden Eşki, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak “Toplumun her kesimiyle buluşmayı, yarının Güçlü Bornova'sını nasıl inşa edeceğimizi hemşehrilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. Kahvaltıda bizleri büyük bir konukseverlikle ağırlayan, Rafetpaşa Mahallesi esnaflarına teşekkür ederiz. Birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

4-001.jpeg

Başkan Adayı Eşki, Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i de makamında ziyaret etti. Eşki, ziyarete ilişkin “Kendisiyle genel idare ve yerel idarenin uyumuyla, ilçemiz Bornova’yı yaşamaktan çok daha mutlu olunacak bir noktaya taşıma hedeflerimizi paylaştık. Bizleri konukseverce ağırlayan Kaymakamı’mız Muzaffer Şahiner’e teşekkür ederiz. Birlikte başaracağız” dedi.

5.jpeg

Eşki’nin sonraki durağı ise Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Dağcılık Kolu oldu. Seçim Ofisi’nde Dağcılık Koluyla bir araya gelen Eşki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Güçlü Bornova yolculuğumuzda beraber hareket etmeye devam edeceğiz, verdikleri destek için çok teşekkür ederiz” notunu düştü.

6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.