Başkan Adayı Fıçı: Saldıranımız çok korkumuz yok!

Başkan Adayı Fıçı: Saldıranımız çok korkumuz yok!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı, Reha Midilli Kültür Merkezinde partilileri ile buluştu. Başkan Adayı Fıçı, "Saldıranımız çok ama hiç korkumuz yok!" dedi.

Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Fıçı, partililerle buluşmasında yerel seçime yönelik mesajlar verdi. CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, meclis üyesi adayları, geçmiş dönem ilçe başkanları ve geçmiş dönem belediye başkanları ile partililerin yer aldığı buluşmada duygu dolu anlar yaşandı.

baskan-saniye-fici-1.jpg

CHP Foça Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı’ yaptığı konuşmada seçim süresince kendisine ve partililere yapılan asılsız ithamlara açıklık getirdi.

Başkan Adayı Fıçı, “Değerli dostlarım, değerli Foçalılar, Bugün burada, sizlerin aracılığıyla bazı konuları açıklığa kavuşturmak ve sizden bu bağlamda beklediğim desteği iletmek istiyorum. Doğum yerimden, güzel baba ocağımdan başlayarak, oyumu kullanacağım yere, kızlık soyadıma kadar, sahte hesaplar açılarak, provokatör insanlar yollanarak ve konuşmalarımdaki sesler kesip biçilerek hakkımda asılsız ithamlarda bulunuldu ve yine sahte hesaplar aracılığıyla bunlar paylaşıldı. Bu çirkinliklerle de kalmadı, parti içindeki kişilerin fotoğrafları ve isimleri kullanılarak onlar adına sahte hesaplar açıp, bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar. Broşürlerimiz yırtıldı, afişlerimiz parçalandı. Ne hiçbir alakam olmayan sahte imzalarım kaldı yalan haber yapılmadık ne rantçılığım ne kadınlığım ne de köyüm, güzel memleketim. Ancak bilmelisiniz ki; hiçbir güç, hiçbir hile anneyi çocuklarından, Anadolu Kadınını da vatan sevdasından ayıramaz. Bunlar bizim azmimizi kıramaz, bizi asla yıldıramaz" dedi.

baskan-saniye-fici-8.jpg

YOLUMUZ DOĞRU, SALDIRANIMIZ ÇOK AMA HİÇ KORKUMUZ YOK!

Fıçı sözlerine şöyle devam etti:

"Burası benim baba evim, Burası benim ata toprağım. Kimse ata toprağını ranta teslim etmez, kimse baba evini başkasına vermez. Hayatım boyunca hiçbir kirli ilişkim, hiçbir kirli bağlantım olmadı. Hakkımda bugüne kadar açılmış hiçbir dava, hiçbir şikâyet yok. Tertemiz bir geçmişle, sizlerin karşısına çıkıyorum ve aynı şekilde tertemiz bir yönetim vaat ediyorum. Yarınki basın açıklamamızda bu konuyu tüm belgeleriyle detay detay tekrar açıklayacağım.

Gerenköylüyüm, Foçalıyım. Buranın tarlalarında, bağlarında büyüdüm ve burada yaşıyorum. Buranın ekmeğini yedim, suyunu içtim ve bundan büyük gurur duyuyorum. Son nefesime kadar duymaya da devam edeceğim.

Kimliğim burada cebimde, Seçmen kağıdım sürekli yanımda, aile soyağacım burada; hepsini yanımda onurla taşıyorum. Şüphesi olan varsa, gördüğü yerde durdursun, hepsini göstereyim. Ben yalan haberlerle, provokasyonlarla değil gerçeklerle, şeffaflıkla karşınızdayım. Çünkü ben, bu toprakların gururlu bir kızıyım. Yalana iftiraya boyun eğecek, korkacak, yorulacak biri değilim, olmayacağım.

Bu kaynakları ve amaçları belli ve bizim tarafımızdan adım adım izlenip raporlanmış saldırıların bizleri daha da güçlendirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğini bir kez daha hepinizin huzurunda vurgulamak isterim.

İnancına, görüşüne, yaşam tarzına, düşüncelerine, etnik kökenine, diline, cinsiyetine göre ötekileştirmeden, "önce insan" felsefesiyle hareket ettik ve bu yolda hep birlikte, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.

Şimdi, daha fazla birlik, daha fazla dayanışma zamanı.

Karşımıza çıkan her türlü engeli, yine sizlerin desteğiyle aşacağız. Partimizin ve Foça'nın geleceği için birlikte çalışacağız.

Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara karşı, daha da kenetleneceğiz. Hepinize, destekleriniz ve dik duruşunuz için teşekkür ediyorum.

Kardeşçe, arkadaşça… Çok güzelsin Foça! emin ol kazanacağız!

Teşekkürler. Saygılar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.