Başkan Adayı Kaykaç:  Halkımızın talepleri önemli

Başkan Adayı Kaykaç: Halkımızın talepleri önemli

Saha çalışmalarına büyük önem veren ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, "Karaburun'un potansiyeli büyük, halkımızın talepleri önemli" ifadelerini kullandı.

31 Mart'a sayılı günler kala, Karaburun'un geleceğini şekillendirecek olan seçimler için Cumhur İttifakı’nın adayı Eyüp Kaykaç, mahalle mahalle, sokak sokak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Halkın nabzını tutan, sorunları dinleyen ve çözüm önerilerini paylaşan Kaykaç, Karaburun'un ihtiyaçlarına odaklanarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

unnamed-7.jpg

"AMACIMIZ, KARABURUN'U DAHA YAŞANABİLİR, DAHA GÜZEL BİR YER HALİNE GETİRMEK"

Başkan adayı Eyüp Kaykaç, yaptığı açıklamada, "Karaburun'a hizmet etme arzusuyla çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurma fırsatı buluyoruz. Saha çalışmalarımız kapsamında esnafımızı ziyaret ediyor, mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Gördük ki, Karaburun'un potansiyeli büyük, halkımızın talepleri önemli. Dinlediğimiz her bir sorun, bizim için yeni bir çözüm kapısı açıyor. Biz de bu taleplere kulak veriyor, projelerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Amacımız, Karaburun'u daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek" dedi.

Eyüp Kaykaç'ın saha çalışmaları, Karaburun halkının da büyük ilgisiyle karşılanıyor. Vatandaşlar, Kaykaç'ın samimi ve çözüm odaklı yaklaşımını takdirle karşılıyor ve desteklerini ifade ediyor.

unnamed-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.