Başkan Adayı Kınay: Oy için değil hizmet için buradayız

Başkan Adayı Kınay: Oy için değil hizmet için buradayız

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, bugün muhtar ve esnaf ziyaretlerine devam etti.

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, bugünkü ziyaretlerine Poligon Mahallesi Muhtarı Tarık Gavas ile başladı. Mahallenin sorunlarını dinleyen Kınay, birlik mesajları vererek, “Karabağlar’da sözümüzü birlikte büyüteceğiz” dedi.

image00010.jpeg

OY İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Poligon Mahallesi Muhtarlığı ziyaretinin ardından İnönü Caddesi’nde esnafla bir araya gelen Kınay, esnafın ve vatandaşların sosyal alan ihtiyaçları ve temizlik sorunlarını dinledi. “Oy için değil, hizmet için buradayız” diyen Kınay, kadınların, emekçilerin ve gençlerin emeğini hep birlikte büyüteceklerini ifade etti.

ORTAK YÖNETİM ANLAYIŞI

Yağışlı havalarda yaşanan su baskını sorunlarından bahseden esnafları dinleyen Kınay, Cumhuriyet Halk Partisi ile Karabağlarda yürütecekleri projeleri yaymak, görünür kılmak ve eksikliklerini tamamlamak için mücadele edeceklerini belirtti. Ortak yönetim anlayışı benimseyeceklerini ifade eden Kınay, düzenli yapılacak mahalle toplantıları ile Karabağlar’da yer alan 58 mahallenin tümünün sorunları için çalışacaklarını söyledi.

Cebimizden çaldıklarını kentlerimizden çalmamaları için mücadele edeceğiz

İnönü Caddesi ziyaretinin ardından Esenyalı Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Üner’i ziyaret eden Kınay, muhtarların belediye ve vatandaşlar arasında iletişimi sağlayacaklarını ifade etti. Muhtarlarla her ay gerçekleştirilecek toplantılar sayesinde Karabağlar vatandaşının sesinin duyulacağını belirten Kınay, “Cebimizden çaldıklarını kentlerimizden çalmamaları için mücadele edeceğiz” dedi. Semt Merkezleri ile ortak yürütülecek çalışmalarla Karabağlar’da değişimin gerçekleşeceğini belirterek yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

image00019.jpeg

BEN SOKAKTA OLAN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Esenyalı Muhtarlığı ziyaretinin ardından Adnan Süvari Mahallesi Muhtarı Harun Özbilmez’i ziyaret eden Kınay, aylık muhtar toplantılarıyla sürekli sahada olacağını belirterek, “Ben sokakta olan bir Belediye Başkanı olacağım” dedi. Başkan Adayı Kınay’ın gelişiyle vatandaşların mutluluk duyduğunu belirten Muhtar Özbilmez, seçim için Kınay’a başarılar diledi.

Karabağlar’a zaten çok fazla kadının eli değiyor, ben onlara bir el daha vereceğim

Esenyalı Muhtarlığı ziyaretinin ardından Polat Caddesi esnafını ziyaret eden Kınay, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Esnafın yollarda sorunlar yaşadıklarını ifade etmesi üzerine Kınay, Karabağlar’ın yol sorunlarıyla ilgili çalışmalar planladıklarını belirtti. Kadın esnafların “Karabağlar’a kadın eli değecek” sözleri üzerine Kınay, “Karabağlar’a zaten çok fazla kadının eli değiyor, ben onlara bir el daha vereceğim” dedi.

image00012.jpeg

BİZİM SÖZÜMÜZ KARABAĞLAR’IN SOKAKLARINDA YANKILANACAK

Polat Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Umut Mahallesi Seçim Ofisi’nde Karabağlar İlçe Örgütü’yle bir araya gelen Kınay, vatandaşların yoğun ilgi ve destekleriyle karşılandı. Karşılaştığı bu büyük coşku için teşekkür eden Kınay, “Bizler Karabağlar’da her bir eve, her bir mahalleye sesimizi, sözümüzü, gücümüzü büyütmek için geliyoruz. Her bir eve, her bir sokağa ve her bir vatandaşımıza hep birlikte ulaşacağız. Bizim sözümüz, her birimizin sözü, Karabağlar’ın sokaklarında yankılanacak” dedi.

KARABAĞLAR’IN GELECEĞİNİ GENÇLER YARATACAK

Umut Mahallesi Seçim Ofisi ziyaretinin ardından Esendere Seçim Koordinasyon Merkezinde Karabağlar İlçe Gençlik Örgütü’yle bir araya gelen Kınay burada gençlerle sohbet etti. Kadınların, gençlerin ve emekçilerin sözünü ve emeğini büyüteceklerini belirten Kınay, “Genç arkadaşlarımdan her biri benim yol arkadaşım” dedi. Gelecek seçimin önemine değinen Kınay, “Sadece bir belediye başkanı seçmiyoruz, ülkedeki geleceğimizi de seçiyoruz” dedi. Türkiye’de devrimi gençlerin yarattığını ifade eden Kınay, “Karabağlar’ın da Türkiye’nin de geleceğini yine sizler yaratacaksınız” dedi.

image00020.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.