Başkan adayı Kınay: Seçimden sonra az laf çok iş!

Başkan adayı Kınay: Seçimden sonra az laf çok iş!

Seçim çalışmaları kapsamında muhtarlık ve esnaf ziyaretlerini sürdüren CHP Karabağlar Belediye Başkan adayı Helil Kınay, "Seçime kadar çok konuşacağız, seçimden sonra yapacağız. Seçimden sonra az laf, çok iş" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ziyaretlerine Üçkuyular Mahallesi Muhtarı Mualla Candaş ile başladı. Muhtar Candaş’la görüşen Kınay, mahallenin sorunları ve bu sorunlara yönelik gerçekleştirilebilecek çözüm önerilerini konuştu. Ortak yönetim anlayışına dikkat çeken Kınay, Karabağlar’da bu ortaklığı büyüteceklerini ifade etti.

e54c5059-6305-4741-8b52-eef071370f07.jpg

GENÇLİK MECLİSİ KURULACAK

Muhtar Candaş’ı ziyaret eden Kınay, daha sonrasında mahalle esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Mahalledeki üniversiteye giden gençlerle karşılaşan Kınay, başarılar dileyerek seçimden sonra kurulacak gençlik meclisi hakkında bilgi vererek birlik ve beraberlik içinde yürütülecek projeleri anlattı.

"BU SEÇİMDE ÇOK DAHA DİK DURMAMIZ LAZIM"

Üçkuyular Mahallesi’ndeki ziyaretlerinin ardından Esentepe Mahallesi’ne geçen Başkan Adayı Kınay, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenay Cengiz’i ziyaret etti. Mahalle toplantılarının yakın bir sürede başlayacağını belirten Kınay, sonrasında da halk toplantıları gerçekleştireceklerini ifade etti. Her bir mahallede mahalle komisyonu kurulacağını vurgulayan Kınay, “Bu seçimde çok daha dik durmamız lazım” dedi.

76e99869-963a-4bc3-9fce-25c02fed42a8.jpg

SEMT MERKEZİ’NDE DERSE KONUK OLDU

Esentepe Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etmesinin ardından Kınay, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen Kınay, bu sorunlara çözüm yolu bulabilmek için projeler geliştireceklerini ve düzenli toplantılarla sorunların takipçisi olacaklarını ifade etti. Sonrasında ise mahallede bulunan Semt Merkezi’ne giden Kınay, burada dekoratif sepet örücülüğü dersine konuk oldu.

"KARABAĞLAR ORTAK YÖNETİMLE YÖNETİLECEK"

Esentepe Mahallesi’ndeki ziyaretlerinin ardından General Kazım Özalp Mahallesi’ne giden Başkan Adayı Kınay, burada mahalle muhtarı Niyazi Akgün’ü ziyaret etti. Mahallenin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette Kınay, Karabağlar’ı muhtarlar, kurulacak komisyonlar ve meclisler ile birlikte ortak bir yönetimle yöneteceklerini belirtti.

VATANDAŞA LOKMA DAĞITTI

General Kazım Özalp Mahallesi ziyaretinin ardından Esendere Pazaryeri’ne geçen Başkan Adayı Kınay, burada kolları sıvayarak vatandaşlara lokma dağıttı. Başkan Adayı’nın elinden lokma alan vatandaşlar ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

HER MAHALLEYE BİR SEMT MERKEZİ

Vatandaşlara lokma dağıtmasının ardından Abdi İpekçi Mahallesi’ne giden Kınay, Mahalle Muhtarı Orhan Kaya’yı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kınay, “Seçime kadar çok konuşacağız, seçimden sonra yapacağız. Seçimden sonra az laf, çok iş” dedi. Mahallelerdeki semt merkezlerini artırma projeleri olduğunu ifade eden Kınay, her mahalleye bir semt merkezi kurulması için çalışacaklarını belirtti.

KAHVEHANEDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Abdi İpekçi Mahallesi ziyaretinin ardından kahvehaneye giden Kınay, burada vatandaşlarla sohbet etti. Gerçekleştirilen sohbette mahallenin yaşadığı problemler ve bu çözüm önerileri konuşuldu. Mahalleyi birlik içinde yöneteceklerini ifade eden Kınay, çok daha güzel bir Karabağlar yaratmak amacıyla mücadele edeceklerini belirtti.

3279be12-a69a-4c0c-b689-a89fa509e71f.jpg

"KARABAĞLAR’DA DEĞİŞİMİ BİRLİK VE BERABERLİK GETİRECEK"

Kahvehaneyi ziyaretinin ardından Aydın Mahallesi’ne geçen Kınay, burada Mahalle Muhtarı Veysi Turan’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette mahallelinin yaşadığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. Her bir mahalleye ayrı semt merkezi kurmak istediklerini ifade eden Kınay, Karabağlar’da değişimi birlik ve beraberliğin getireceğini belirtti.

"KARABAĞLAR EN ÇOK KADIN SIĞINMA EVİ TALEP EDİLEN İLÇELERDEN BİRİ"

Aydın Mahallesi Muhtarlığı ziyaretinin ardından İhsan Alyanak Mahallesi’ni ziyaret eden Kınay, burada kadınlarla sohbet etti. Kadınların sosyal hayatta ve sokakta yaşadıklarını anlattıkları görüşmede Kınay, kadınlar, çocuklar ve gençlerle ilgili üzerinde çalıştıkları projelerden bahsetti. Karabağlar’ın en çok kadın sığınma evi talep edilen ilçelerden biri olduğunu ifade eden Kınay, sokağa çıkamayan kadınların sesi olabilmek için mücadeleyi büyüteceklerinin altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.