Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç: Karabağlar'ın talihsizliği sona erecek

Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç: Karabağlar'ın talihsizliği sona erecek

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, "Karabağlar 1 Nisan sabahına hak ettiği belediye anlayışla uyanacak ve bu yaşanan talihsiz olaylar sadece hafızalarda bir anı olarak kalacak" dedi.

Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fahrettin Altay Mahallesi’nde esnaflarla kucaklaşan Başkan Adayı Tunç, esnafın dile getirdiği altyapı sorunlarının, 1 Nisan sabahı itibariyle, AK Parti belediyeciliği sayesinde hızla çözüme kavuşacağını söyledi. İlçede uzun yıllar Kaymakamlık görevi yaptığını hatırlatan Mehmet Sadık Tunç, “Sokak sokak bildiğim ilçemizin tüm sorunlarına da hakimim. Emin olun ilçemizin tüm sorunlarına çözüm üretecek, Karabağlar’lıları hak ettiği yaşam alanına kavuşturacak projelerimiz hazır” dedi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Fahrettin Altay Meydanı ve çevresindeki sokaklarda esnafla bir araya gelen Tunç, İzmir’in göbeğinde en bilindik meydanlarından birine çıkan sokaklarda, yağış sonrası dükkanları su basmasının kabul edilebilir bir yanının olmadığını dile getirdi.

5.jpeg

"KARABAĞLAR’IN TALİHSİZLİĞİ BİTİYOR"

Hemen her işte olduğu gibi, belediyelerin de sorumluluk sahalarına giren alanlarda yapacakları çalışmalarda bilimsel görüşten uzak olmaması gerektiğini vurgulayan Tunç, “Öngörüden ve bilimsellikten uzak yapılan her çalışmada sadece vatandaşların vergisiyle yapılan hizmetler boşa gitmiş olmaz, üzerine vatandaşlarımıza ek maliyetler getirir. Buradaki esnafımız ödediği vergi ile yapılan işler sonrası yağan yağmurla birlikte bir de dükkanını basan sudan temizlemeye, uğradığı zararı temin etmeye çalışıyor. Vatandaşlarımızın oyları ve desteği ile Karabağlar 1 Nisan sabahına hak ettiği belediye anlayışla uyanacak ve bu yaşanan talihsiz olaylar sadece hafızalarda bir anı olarak kalacak” dedi.

2-2.jpeg

"EVİMİZ KARABAĞLAR"

Türkiye’nin sayılı büyük ilçelerinden olan Karabağlar ’da gittiği her mahalle ve sokakta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar ‘da kalıcı çözümler ile geliştirdikleri projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Tunç sözlerini şöyle tamamladı: “İlçemize vatandaş odaklı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet ederek tüm hemşerilerimizin refah düzeyini arttıracağız. Karabağlar bizim evimiz”.

1-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.