Başkan Adayı Mutlu: Sandıklara sahip çıkacağız!

Başkan Adayı Mutlu: Sandıklara sahip çıkacağız!

Mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam eden CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, "Oylarınız bizim için çok kıymetli. Sandıklara sahip çıkacağız" mesajı verdi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, mahalle mahalle gezerek halkla buluşmaya devam ediyor. Gün içerisinde Alsancak ve Göztepe bölgesinde esnaf turu gerçekleştiren CHP'li Mutlu, Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu buluşmanın ardından Zeytinlik Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına uğrayan Mutlu, daha sonra Kordon'a çıktı. Çimlerin üzerinde gerçekleştirilen 'Yeryüzü Sofrası' etkinliğine ev sahipliği yapan Mutlu, vatandaşlarla birlikte iftar yemeği yedi. İftarın ardından Mutlu, Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer ile birlikte Alsancak'ta saha çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarına gece saatlerinde devam eden Mutlu, Altay Mahallesi'nde oturan Süreyya Tarhan'ın sahur sofrasına konuk oldu.

chpli-mutludan-secim-guvenligi-mesaji-1.jpeg

ALSANCAK ESNAFINI GEZDİ

Hafta sonunda da saha temaslarını sürdüren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Alsancak semtinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Dükkanları gezerek işyeri sahipleri ve çalışanlarına hayırlı işler dileyen Mutlu, seçim sürecinde destek istedi. Esnaf ve kafelerde oturan vatandaşların taleplerine de kulak veren Mutlu, göreve gelir gelmez sorunları çözmek için çalışmaya başlayacağını vurguladı.

GÜZELYALI PARKI'NDA COŞKULU KARŞILAMA

Başkan Adayı Mutlu, ardından Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı'nda halkla buluştu. Meşale ve konfetiler eşliğinde yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Mutlu, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek etkinlik alanına yürüdü. Mutlu'ya destek vermeye gelen Göztepe taraftarları da "Konak Mutlu Göztepe mutlu" sloganları attı.

chpli-mutludan-secim-guvenligi-mesaji-6.jpg

SANDIKLARI PATLATARAK GELİYORUZ

Parka kurulan sahneden vatandaşlara seslenen ve sandık mesajları veren Mutlu, "Ben sizden biriyim, Tire doğumluyum. Ailem Selanik Serez göçmeni. Suyun öte yakasından yolumuz İzmir'de kesişti. Seçime 1 hafta kaldı. Sandıkları patlatarak geliyoruz. Bakanlarını yollasalar da, vekillerini aday yapsalar da, ampullerini kullanmasalar da; İzmir bunlara prim vermez. İzmir her zaman geleceğine ve yaşam biçimine sahip çıkar. Belediyecilik hizmetlerini eksiksiz istediğinizin farkındayız. Daha temiz bir Konak, emeklilerin sosyalleşebileceği yerler, evde bakım hizmetlerinin artması, engellilerin hizmet alması, sağlık taramaları yapılması hepinizin hakkı. Otopark çok büyük ihtiyaç ve en önemlisi ülkemiz deprem bölgesi. Binalarımızın bize mezar olmaması gerekiyor. Dolayısıyla yerinde ve yüzde yüz uzlaşı ile dönüşüm bizim sorumluluğumuzda. Bu ülkenin tek gündemi deprem ve dönüşüm olmalı. Biz rantsal dönüşüm değil kentsel dönüşüm istiyoruz. Gençlerimizi istihdamda yalnız bırakmayacağız. Hepimiz yan yana omuz omuza birlikte yürüyeceğiz. Göztepe'nin şampiyonluğunu da birlikte kutlayacağız. Birlikte güçlüyüz, daha sık bir araya geleceğiz. İttifaksız bir seçimde sandıkları nasıl patlatacağımızı gösterecek miyiz? CHP, ittifaksız da bu kenti bırakmaz" dedi.

31 MART'TA DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu daha sonra Göztepe'de esnaf turu yaptı. Mahalle muhtarı Burcu Anbarlı'nın da kendisine eşlik ettiği Mutlu, "38 yıldır Konak'ta yaşıyorum. Çok güzel işler yapmak için geliyorum. Bize güvenmenizi istiyorum. Sizlerle önümüzdeki 5 yıl boyunca yan yana yürüyeceğiz. 31 Mart'ta hepinizin desteğini bütün ilçelerimizde bekliyoruz. Bu seçimde sandıklar çok önemli. Tek bir sandığımızı bile müşahitsiz bırakmayacağız. O sandıklar, sizin oylarınız bizim için çok kıymetli. Sandıklara sahip çıkacağız" mesajını verdi. Boynuna taktığı Göztepe atkısıyla dükkanları gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Mutlu, gittiği yerlerde ilgiyle karşılandı.

chpli-mutludan-secim-guvenligi-mesaji-5.jpg

ZEYTİNLİK VE KORDON'DA İFTAR BULUŞMASI

Başkan Adayı Mutlu, akşam saatlerinde ise Konak Belediyesi tarafından Zeytinlik Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek Ramazan ayının mübarek olmasını dileyen Mutlu, ardından Kordon'a geçti. Çimlerin üzerinde gerçekleştirilen 'Yeryüzü Sofrası' etkinliğine ev sahipliği yapan Mutlu, vatandaşlarla birlikte iftar yemeği yedi. İftarın ardından Mutlu, Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer ile birlikte Alsancak'ta saha çalışması gerçekleştirdi. Esnafı ziyaret eden ve kafelerde oturan vatandaşlarla sohbet eden Taşer ile Mutlu, yaklaşan yerel seçimler için destek istedi.

SAHUR SOFRASINA KONUK OLDU

Saha temaslarını gece saatlerinde de sürdüren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, sahur sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Bu kez Altay Mahallesi'nde oturan Süreyya Tarhan'ın evine konuk olan Mutlu'ya, meclis üyesi adayları da eşlik etti. Önümüzdeki dönemde her mahalleye eşit hizmet götürmek için çok çalışacaklarını söyleyen Mutlu, "Bir mahallede olan hizmet diğerinde de olacak, herkes belediye bütçesinden eşit yatırım alacak. Yerinde ve yüzde yüz uzlaşı ile kentsel dönüşümü önemsiyoruz. Uyuşturucu ile mücadele için rehabilitasyon merkezi açacağız. Bu konuyu çok dikkate alıyorum. Sosyal devlet olmadığı için bizim sosyal belediyecilik yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

chpli-mutludan-secim-guvenligi-mesaji-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.