Başkan Adayı Nişancı: Dürüst adaletli bir başkan olacağım!

Başkan Adayı Nişancı: Dürüst adaletli bir başkan olacağım!

Memleket Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hami Nişancı, Sığacık’ta Seçim Ofisi’ni açtı. Alanda toplanan kalabalığa seslenen Nişancı, projelerini anlatarak “En büyük vaadim dürüst adaletli bir başkan olacağım!” dedi.

MEDYA EGE- 31 Mart Yerel Seçimlerine bir aydan az bir süre kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Memleket Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı, seçim çalışmaları kapsamında Sığacık Seçim Ofisi’nin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Nişancı, Seçim Ofisi açılışında alanda toplanan kalabalığa seslenerek, “Her gece yatmadan şükrediyorum. Bu ilçenin sokaklarında görevdeyken ya da görevi bıraktıktan sonra aranızda onurla gururla yolları yürüyebilmek, sıkıntıları birlikte paylaşabilmek hayatımda taşıdığım en büyük bahtiyarlıktır” dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-11-122115.png

Başkan Adayı Nişancı, konuşmasında Seferihisar ve Sığacık’ın turizm açısından önemine değinerek, “Bugün Seferihisar’ın geleceğe dönük yüzünün, turizminin amiral gemisi olan Sığacık’tayız. Neden aday olduğumuzun en belirgin hissedildiği yerdeyiz. Bir hayalimiz vardı bizim… Mutlu insanların yaşadığı, ekmeğin ve aşın kaygısı olmadan huzurlu bir belde yaratmak. Bunu gerçekleştirmek için buradayız” diye konuştu.

“DÜRÜST, ADALETLİ BİR BAŞKAN OLACAĞIM!”

“Size en büyük vaadim dürüst, adaletli bir başkanınız olacağım. Birine yanlışlık yapmayan, iyiliğinizde yanınızda, kötülüğünüzde daha da yanınızda olan bir başkanınız olacağım” diyen Nişancı, projelerinden de bahsetti. Seferihisar ve Sığacık’ta turizmin gelişmesine katkı sağlamak için Turizm Master Planı oluşturacaklarını belirten Nişancı, “Yapacağımız en önemli işlerden biri Turizm Master Planı. İçinde tüm bileşenlerin olduğu bir plan hazırlayacağız. Turizm Masası da kuracağız. Bu masa göreve geldiğimiz ilk 6 ay içerisinde çalışmaya başlayacak. Sığacık’a yeni bir rol model dikerek geliştireceğiz. Sığacık, Akarca, Ürkmez, Doğanbey bunlar planımızın ana öznesi olacak. Bu planı uyguladığımızda otellerle, pansiyonlarla ortak aklın oluşturacağı bir zemin oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

“SIĞACIK’I MARKA HALİNE GETİRECEĞİZ”

Sığacık’ın çok farklı bir hale geleceğini kaydeden Nişancı, “Sığacık’ı marka haline getireceğiz. Ama marka olmak için ilk önce temiz olacağız. Benim tezgah beş metre uzasın, yanımdaki komşu ne olursa olsun demeyeceğiz. Bunu başarabilirsek Sığacık çok farklı bir noktaya gelecek. Sığacık dünyanın en güzel konumuna sahip. Bir hazinenin üstünde oturup farkına varmayan hale gelmişiz. Kendi aklımızı herkesin aklından üstün kılıp verilen ödevleri dinlememeye başlamışız. Bizi buraya getiren değerleri unutmaya başlamışız. Bu insan birikimini mutlaka ama mutlaka kullanacağız” dedi.

“MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİ KOVALAYAN GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZ”

Başkan Adayı Nişancı, konuşmasının devamında şunlar söyledi:

“Uluslararası sanat organizasyonlarının önünü açıp, peşini kovalayacağız. Sanatın, sanatçının birleştiren gücüne hep beraber hürmet edeceğiz. Birlikte spor, sanat aktivitelerini kesintisiz bir şekilde uygulayacağız. Bütün bunları burada tezgah açan ablanın ekmeğine faydası olmasını sağalacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin resme, müziğe ilgi duymasını, dünyayla barışık olmasına öncülük edeceğiz. Mustafa Kemal’in dediği gibi muasır medeniyetler seviyesini kovalayan gençler yetiştireceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.