Başkan adayı Onur Emrah Yıldız: Bu yolda yorulmak yok!

Başkan adayı Onur Emrah Yıldız: Bu yolda yorulmak yok!

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Onur Emrah Yıldız, "Bu yolda yorulmak yok. Her zaman her yerde olmaya devam edeceğim." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; seçim çalışmalarında hız kesmiyor. Seçim ofisleri ve halk buluşmaları mitinge dönüşen Yıldız’ın pazar yerleri ve ev ziyaretlerinde de sıcak anlar yaşanıyor. Yıldız, molalarını da yine vatandaşlarla birlikte verirken; halkla iletişimi renkli diyaloglara sahne oluyor.

4-001.jpeg

GÜLSEREN TEYZEYLE MOLA VERDİ

Yıldız, Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Seçim Ofisi’ni açarken; Harmandalı Mahallesi halkıyla buluştu. 31 Mart sandığında güç birliği çağrısını yineleyen Yıldız; gün boyunca esnaf ziyaretleri yaparken; Maltepe Mahallesi pazar yerinde de tezgah başına geçti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği CHP Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; kaldırımda soluklanan 75 yaşındaki Gülseren Meriç’in yanına oturarak sohbet etti. “ Bu yolda yorulmak yok. Her zaman her yerde olmaya devam edeceğim. Dakikalarla da sınırlı olsa, böyle molalar, benim için en dinlendirici anlar. Ayrıca anlamı büyük. Çünkü; iletişimin en kıymetlisi dokunmak ve dertleşmek. Onur Emrah; sırça köşk değil, sokağın başkanı olacak” diyen Yıldız, daha sonra pazar alışverişini yapan Gülseren teyzeyi Şirintepe’deki evine bıraktı.

1.jpeg

KIŞLALI’DAN MESAJ: 26 MAHALLEMİZDE DE FARK YARATACAĞIZ

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışına meclis üyesi adaylarıyla tam kadro katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Yıldız; “Ahmet Taner Kışlalı, Evka-2, Evka-6, Aydınlıkevler Cumhuriyet’in meşalesini hiç yere düşürmedi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bağlılığından ödün vermedi. Bunu 2019 seçimlerinde gösterdi. 4 kişiden 3’ü CHP dedi. Şimdi 4’te 4 diyeceksiniz, biliyorum. Burası; “Gücün gücü dengelemediği yerde demokrasi olmaz” diyen cesur bir yüreğin; Ahmet Taner Kışlalı’nın adının verildiği mahalle. Kışlalı’nın misafirperverleri; sevgili hemşehrilerim; hedefimiz 26 mahallemizde büyük fark yaratmak” diye konuştu. Meclis üyesi adaylarını tek tek tanıtan ve güçlü bir meclis oluşturduklarını vurgulayan Yaldız; giderek artan ekonomik kriz ve rantlaşmaya karşı, betonlaşmanın değil yeşilin olduğu, özgürlüklerin sembolü, dar gelirli için gücünü birleştiren bir Çiğli’yi hep birlikte yaratacaklarını vurguladı.

harmandali-001.jpeg

HARMANDALI’NDA GECE MESAİSİ

Harmandalı Mahallesi’nde halkla bir araya gelen CHP’li Yıldız; sorunları tek tek dinleyerek, vatandaşın sorularını yanıtladı. Çöp meselesi dışında da kentsel sorunları olan mahallelinin dile getirdiği ihtiyaçları bildiğini söyleyen Yıldız; şunları söyledi; “Mahallenin aydınlatma ile ilgili ihtiyacını alt yapıyı yenileyip iyileştirerek mutlaka çözeceğiz. AYKOME ile bu sorunu ciddi biçimde ele alacağız. Evet, Harmandalı yıllarca İzmir’in çöp yükünü çeken bir bölge. Modern tesis projeleri ve alan arayışları yoğunlaştırıldı. Mutlaka tüm partileri içine alan bir mutabakat sağlayacağım, hepsini ziyaret edeceğim ve çöp sorununu ortadan kaldıracağım. Ancak biliyorum ki tek meseleniz bu değil. İmar, yol, alt yapı sıkıntılarınız da var. Hatta çocuklarınızın top oynayacağı alan, kadınlarımızın, ailelerimizin sosyal tesis ihtiyaçlarını da biliyorum. Göreve geldiğimizde, tümünü ele alacak, ivedilikle harekete geçeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.