Başkan Adayı Övünç Demir: Biz ittifakı tabanda kurduk

Başkan Adayı Övünç Demir: Biz ittifakı tabanda kurduk

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, "Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan herkesi, kurduğumuz Torbalı ittifakına davet ediyorum. Biz ittifakı tabanda kurduk” dedi.

Seçim kampanyasının sağlıklı yürümesi için ilçenin dört bir yanında birbiri ardına seçim koordinasyon merkezlerini açan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, son olarak Subaşı Mahallesi’nde bir merkez açmıştı. Torbalı’nın en işlek caddelerinden biri olan Sadık İleri Bulvarı’nda gerçekleşen açılış ise her yaştan Torbalılının akın ettiği bir mitinge dönüştü. Her mahalleden yüzlerce katılımcı Demir’i sloganlar ve alkışlarla karşıladı.

ovuncdemir-5.jpeg

“HERKESİ TORBALI İTTİFAKI’NA DAVET EDİYORUM”

Mitingde coşkulu kalabalığa seslenen Demir, Torbalı’da farklı siyasi anlayışlardan belediye başkanları olduğunu anımsatarak, “Ama belediyecilik farklı bir şey. Siyaset üstü tutmamız lazım. Sağcısı solcusu hangi görüşte olursa olsun; bizim iki tane kırmızı çizgimiz var. Biri Mustafa Kemal Atatürk, diğeri cumhuriyet. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını benimseyen, cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan, siyasi görüşü ne olursa olsun; bütün herkesi kurduğumuz Torbalı ittifakına davet ediyorum. Biz ittifakı tabanda kurduk” dedi.

ovuncdemir-7.jpeg

“ERTUĞRUL MAHALLESİ’NE NE HİZMET GİDERSE ATATÜRK MAHALLESİ’NE DE AYNISI”

Mitinge katılan kalabalığa eşit, adil ve şeffaf bir belediyecilik sözü veren Demir, “1 Nisan’dan sonra Ertuğrul Mahallesi’ne ne hizmet ediliyorsa Atatürk Mahallesi’ne de aynı hizmet edilecek. Ayrancılar’a ne hizmet ediliyorsa Subaşı’na da aynı hizmet edilecek. Bir köyümüze nasıl hizmet ediliyorsa öteki köyümüzün de farkı olmayacak” diye konuştu.

ovuncdemir-3.jpeg

DERSİMİZE ÇOK İYİ ÇALIŞTIK

Torbalı’nın şu anki halinden çok daha fazla gelişimi hak ettiğine işaret eden Demir, “Burada biz sorumluluğumuzun farkındayız. Nasıl zorlu bir belediyecilik olacaksa da kollarımızı sıvadık, projelerimizi hazırladık. İlmek ilmek belediyecilik nasıl yapılır bunu hayata geçirecek, sadece İzmir’e değil tüm Türkiye’ye örnek olacağız. Biz dersimize çok iyi çalıştık” dedi.

ovuncdemir-6.jpeg

3 MART PROJE TANITIMINA DAVET

Konuşmasında “Gençlerin Umudu Övünç Başkan” sloganına da kürsüden yanıt veren Demir, şunları söyledi:

“Gençlere sesleniyorum. Zorluklar olabilir, karşınıza engeller çıkabilir. Yılmayacaksınız. Size çelme takanlar olabilir, düşmeyeceksiniz. Düştüğünüz yerden bir an önce kalkıp koşmaya devam edeceksiniz. Torbalı’nın 60 mahallesinin sorunlarına hakimiz. 3 Mart günü İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde yapacağımız proje tanıtımına hepinizi davet ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.