Başkan Adayı Pehlivan: Menemen’i birlikte ilmek ilmek öreceğiz!

Başkan Adayı Pehlivan: Menemen’i birlikte ilmek ilmek öreceğiz!

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Pehlivan, “Menemen’i birlikte ilmek ilmek öreceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere bir ay kala AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Pehlivan, çalışmalar kapsamında Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Uğur Mumcu Cem Evi’ne ziyarette bulundu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Pehlivan, “Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Uğur Mumcu Cem Evimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Hayalini kurduğumuz Menemen’i birlikte ilmek ilmek öreceğiz” ifadelerini kullandı.

a2.jpeg

Başkan Adayı Pehlivan, ardından Halil Alkaya Kapalı Pazar Yeri’ne ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Pehlivan, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Taptaze sebzeler, meyveler, yöresel ürünler… Yanında kardeşlik ve bolca muhabbet. Daha ne olsun” notunu düştü. Pehlivan, paylaşımın devamında ayrıca, “Bizimle birlikte Menemenimiz hizmet belediyeciliği ile tanıştı. Eser siyasetiyle tanıştı. Çoktan hak etmiş olduğu başarıları bu dönemde el ele, omuz omuza vererek ulaştık. Yeni dönemde de yine birlikte çalışarak başkalarının hayal etmeye, düşünmeye cesaret edemediği projeleri Menemen’e ve Menemenlilere kazandıracağız” dedi.

ggrnl7jxcaarhsy.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.