Başkan Adayı Pehlivan: Menemen’imiz hayranlıkla karşılanıyor!

Başkan Adayı Pehlivan: Menemen’imiz hayranlıkla karşılanıyor!

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Pehlivan, “Menemen’imiz hayranlıkla karşılanıyor!” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, yerel seçimlere bir hafta kala çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Pehlivan, Kubilay Yapı Kooperatifinin açılışını gerçekleştirdi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Pehlivan, “Kaba inşaatı tamamlandıktan sonra yıllardır atıl olarak kalan Kubilay Yapı Kooperatifine ait konutlarda, girişimlerimiz sonucu yaşam başladı. Bu vesileyle kooperatifimizin açılışını gerçekleştirdik. Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin” dedi.

a1.jpg

Girişimci Kültürel Yaşam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışını gerçekleştiren Pehlivan, sosyal medya paylaşımında bulunarak, “Kentimizin dayanışma iklimine önemli katkılar sunacağına inandığımız bir derneğimizin daha açılışını gerçekleştirdik. Girişimci Kültürel Yaşam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hayırlı olsun. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

a2.jpg

Pehlivan, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Menemenimiz, kentimize diğer ilçelerden gelen herkes tarafından hayranlıkla karşılanıyor” notunu düştü.

a3.jpg

Projeleriyle ilgili de paylaşımlarda bulunan Başkan Adayı Pehlivan, Güngörmüşler Tesisi projesi hakkında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Çınarlarımızı Güngörmüşler tesisimizde buluşturacağız. Güngörmüşlerimize yönelik bir sosyal tesis daha kazandırıyoruz. Yaşlılarımızın bir araya gelerek keyifle vakit geçirebileceği, sosyal etkinlikler düzenlenebileceği bu tesis; spor yapma alanları, yürüyüş parkurları, kitap okuma ve dinlenme salonları gibi çeşitli aktiviteler sunacak.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.