Başkan adayı Sarman: Yürüdüğümüz yolda güzel yarınlara varacağız

Başkan adayı Sarman: Yürüdüğümüz yolda güzel yarınlara varacağız

Eğitim Bir-Sen Narlıdere Temsilciliği'nce düzenlenen iftar programına katılan Narlıdere Belediye Başkan adayı Murat Sarman, "Ramazan'ın ruhunu yaşamak için bir araya geldik ve birlikte yürüdüğümüz bu yolda daha güzel yarınlara varacağız" diye konuştu.

MEDYA EGE - 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Narlıdere Belediye Başkan adayı Murat Sarman, Eğitim Bir-Sen Narlıdere Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Programa, Başkan adayı Sarman'ın yanı sıra AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Remzi Dinç, Eğitim Bir-Sen Narlıdere Şube Başkanı Ali Kaya, Narlıdere İlçe Millî Eğitim Müdürü Ayşe Hale Sarıçam, Narlıdere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Atilla Işık ve Alaaddin Bayat, Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Atilla, Narlıdere İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, ilçe yönetimi ve Eğitim Bir-Sen üyeleri de katılım sağladı.

gjrgbfdwgaavnfn.jpg

Eğitim gündemine, eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümüne ve sendikal çalışmalara dair değerlendirmelerin de yapıldığı iftar programında konuşan Sarman, Ramazan bereketini iftar sofrasına taşıdıklarını belirterek, "Ramazan'ın ruhunu yaşamak için bir araya geldik ve birlikte yürüdüğümüz bu yolda daha güzel yarınlara varacağız. Bizler dayanışma, birlik ve dostlukla beraber yol almak için, çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak için, şeffaf ve insan odaklı, daha güçlü ve daha güzel bir Narlıdere için çalışıyoruz. Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı gerçek belediyecilikle tanıştırarak ilçemizi hak ettiği konuma yükselteceğiz. Narlıdere için aşkla çalışıyoruz ve bu çalışmaların olumlu bir sonuç vereceğinden şüphemiz yok. Nice bereketli iftar sofralarımızın tekrarı dileği ile" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.