Başkan Adayı Sinan Akdeniz: Her projede kadınların imzası olacak

Başkan Adayı Sinan Akdeniz: Her projede kadınların imzası olacak

Menderes Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kadınlarla bir araya gelen AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz, "Menderes'te yapacağımız her işte, hayata geçireceğimiz her projede kadınların adı ve imzası olacak" dedi.

MEDYA EGE - Seçim çalışmalarını tam gaz sürdüren AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz, ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları programı kapsamında Menderes Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kadınlarla bir araya gelen Akdeniz, gerçekleşen buluşmada siyasette kadının rolüne ve önemine vurgu yaptı.

Kadınlarla sohbet ederek kadınların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Akdeniz, sosyal medya hesabından buluşmaya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Emeğin, zarafetin ve özverinin timsali; teşkilatımızın fedakar hanımları ile bir araya geldik. Menderes'te yapacağımız her işte, hayata geçireceğimiz her projede kadınların adı ve imzası olacak. İzmir'i ve Menderes'i hak ettiği belediyeciliğe kadınlarımızla birlikte kavuşturacağız. İzmir için, Menderes için, daha iyiye, daha güzele, hep beraber…" ifadelerini kullandı.

gf-mc-oxoaae480-1.jpg

gf-mc9jxoaabdvo-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.