Başkan Adayı Tanık: Çeşme hizmete ‘Tanık’ olacak!

Başkan Adayı Tanık: Çeşme hizmete ‘Tanık’ olacak!

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Tanık, “Çeşme hizmete ‘Tanık’ olacak!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. İsmet İnönü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Tanık, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “İsmet İnönü mahallesinden başlayarak Çeşme Meydana kadar vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla selamlaşıp sohbet etme fırsatı yakaladık. Ayırmadan ayrışmadan herkesin sorununu dinleyip kendimizi anlatmak bizim görevimiz. Umutlu bir Çeşme için hep birlikte çalışacağız” dedi.

1-002.jpeg

Tanık, sosyal medya hesabından vatandaşlarla yaptığı diğer bir paylaşımda ise “Bu güzel ilçenin her köşesinde herkesin yüzü böyle gülsün diye elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çeşme hizmete ‘Tanık’ olacak!” ifadelerini kullandı.

2-002.jpeg

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ne dikkat çeken Başkan Adayı Tanık, “Kalplerimizi ısıtan sıcacık gülümsemelerinizle hayatımıza ve kalbimize +1 değer katıyorsunuz. Unutmayalım ki; down sendromu bir hastalık değil, sevgi dolu bir farklılıktır. İyi ki varsınız” notunu düştü.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.