Başkan adayı Tanık: Çeşme için her şeye varız!

Başkan adayı Tanık: Çeşme için her şeye varız!

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla seçim ofisi açılışlarını gerçekleştiren Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan adayı Esat Tanık, "Her zaman daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Çeşme için her şeye varız" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan adayı Esat Tanık, eski Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in katılımlarıyla Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi ile Reisdere Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

gjxusdtwmaaln5w.jpg

BİNALİ YILDIRIM'DAN TANIK'A KOŞULSUZ DESTEK

Katılımın yoğun olduğu coşkulu açılışlarda Binali Yıldırım, Başkan adayı Tanık'a koşulsuz destek verdiğini ifade etti. Açılışa katılan tüm partililere ve Çeşme halkına teşekkür eden Tanık, yaptığı konuşmada vatandaşlara seslenerek, "Sizlerden ricam son kalan bu süreçte gece gündüz demeden bizlerin misyonunu, bizlerin vizyonunu, Çeşmeli hemşehrilerimize tek tek anlatmaya devam edin ve 31 Mart akşamı da artık Çeşme'yi hizmetle buluşturmak üzere yola çıkalım. Gerçek Çeşme'yi tüm Türkiye'ye gösterelim. Her zaman daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Çeşme için her şeye varız" dedi.

"YAPARSA ESAT TANIK YAPAR"

Öte yandan Binali Yıldırım, Reisdere Seçim Ofisi açılışında beş bin konut sözünü hatırlatan Tanık'a "Yaparsa Esat Tanık yapar" sözleriyle desteğini bir kez daha gösterdi.

gjxhuhgweaaraz8.jpg

"DAHA GÜZEL BİR ÇEŞME İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Seçim ofisi açılışlarının ardından sahada vatandaşlarla bir araya gelen Tanık, sorun ve talepleri dinleyerek çözüm odaklı projelerini anlattı. Çeşme eski Belediye Başkan adayı Mustafa Cenger'in de kendisine eşlik ettiği çarşı ziyaretinde Tanık, vatandaşlara; "Yüzlerinizdeki gülümsemeleri görmek ve sizinle bu anları paylaşmak büyük bir mutluluk. Sizlerin güveni ve desteğiyle birlikte daha yaşanabilir ve güzel bir Çeşme için çalışacağız" mesajı verdi.

gjwblh5w0ae9wky.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.