Başkan Adayı Tanık: Üretmek ve geliştirmek bizim işimiz

Başkan Adayı Tanık: Üretmek ve geliştirmek bizim işimiz

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmalarına devam ediyor. Çeşme’de yetiştirilen sakız ağacının öneminde değinen Tanık, “Kimsenin şüphesi olmasın, üretmek ve geliştirmek bizim işimiz” dedi.

MEDYA EGE – Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, yerel seçimlere bir aydan az kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ilıca Spor Kulubü'nü ziyaret eden Tanık, “Ilıca Spor Kulubü'nü ziyaret ederek sporcularımızın antremanlarını izleme fırsatı yakaladık. Gece gündüz farketmeksizin daima aynı heyecan ve enerjiyle biriz bir aradayız” dedi.

1.jpeg

Alaçat’ı minibüsçülerini de ziyaret eden Başkan Adayı Tanık, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Alaçatı'nın emektar minibüsçülerini ziyaret ederek sohbet ettik. Vatandaşlarımız ile sürekli iletişim içinde olan şoför arkadaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini sunduk. Gittiğimiz her yerde samimiyetle karşılanmak bizim en güzel motivasyonumuz” ifadelerini kullandı.

Tanık, ardından Dalyan Kıraathanesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Tanık, ziyarete ilişkin “Dalyan Kıraathanesi'nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Karşılaştığımız her bir kişiyle sohbet etmek, birlikte olmak bize mutluluk ve umut veriyor” dedi.

2-002.jpeg

Başkan Adayı Tanık, Çeşme’de sakız ağacının önemine ve üretimine değinerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Tanık, paylaşımında “Çeşme’de sakız ağaçlarının öneminin farkındayız ve bu alanda üstümüze düşen görevi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Üretmek geliştirmek bizim işimiz. Hasan Tütüncüoğlu’nu ve İbrahim Topal’ı Çeşme’mize yaptıkları güzel projeler için canı gönülden tebrik ediyorum” notunu düştü.

3-002.jpeg

Tanık, ziyaretlerine Çeşme’nin turizmine önemli katkılarda bulunan Maja Hotel Çeşme'yle devam etti. Keyifli vakit geçirdiğini belirten Başkan Adayı Tanık, misafirperverlikleri için teşekkürlerini sundu.

4.jpeg

Başkan Adayı Tanık’ın son durağı ise Halk Eğitim Merkezi Özel Yürekler Ek Binası'nı oldu. Öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Tanık, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Halk Eğitim Merkezi Özel Yürekler Ek Binası'nı ziyaret ettik. Sınıfları gezerek usta öğrenci ve kursiyerlerle bir araya geldik. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.