Başkan Adayı Tanık: Vatandaşlarımızın güvenliği için elimizden geleni yapacağız!

Başkan Adayı Tanık: Vatandaşlarımızın güvenliği için elimizden geleni yapacağız!

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkanı Esat Tanık, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Tanık, “Vatandaşlarımızın güvenliği için elimizden geleni yapacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çeşme Tapu Müdürlüğü’nü ziyaret eden Tanık, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Çeşme Tapu Müdürlüğü’nü ziyaret ederek vatandaşlarımızın daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet alması için yapılacak çalışmaları ele aldık. Daha yaşanabilir bir Çeşme için durmadan çalışıyoruz” dedi.

1.jpeg

Başkan Adayı Tanık, ardından Çeşme Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Tanık, “Çeşme Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Çeşme’nin güvenlik ihtiyaçlarını ve beklentilerini konuştuk. Çeşme’de her bir vatandaşımızın güvende hissetmesi için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

2-003.jpeg

Tanık’ın sonraki adresi ise Yahya Kerim Onat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Orman Haftası Kutlama Programı’na katılan Tanık, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

3-004.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.