Başkan Adayı Tanık: Yaşanabilir bir Çeşme için yola çıktık!

Başkan Adayı Tanık: Yaşanabilir bir Çeşme için yola çıktık!

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Tanık, “Yaşanabilir bir Çeşme için yola çıktık!” dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sosyal medya hesabından Yaşlılar Haftasını kutlayan Tanık, “Tecrübeleri ve birikimleriyle yolumuza ışık tutan değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum. Herkes için yaşanabilir bir Çeşme için yola çıktığımız ilk günden bu yana tüm büyüklerimiz bizim en değerlilerimiz. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Başkan Adayı Tanık, Ovacık Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Tanık, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Ovacık Mahallesini ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm odaklı projelerimizden bahsettik.Her yaştan herkes için daha yaşanabilir bir Çeşme için yola çıktık. Tüm hızımızla devam ediyoruz ve edeceğiz” notunu düştü.

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.