Başkan Adayı Tugay: İzmir'de herkes mutlu olsun istiyoruz!

Başkan Adayı Tugay: İzmir'de herkes mutlu olsun istiyoruz!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş programını, tarihi dokusuyla görenleri kendine hayran bırakan Birgi köyünde tamamladı. Bakan Adayı Tugay, "İzmir'de herkes mutlu olsun istiyoruz!" dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş'te yaptığı seçim çalışmalarını, Birgi köyünde tamamladı. Birgi Halk Kahvesi’nde ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Cemil Tugay'a programda CHP Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu, CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker ve Birgi Mahalle Muhtarı Mutlu Sulukan da eşlik etti.

foto3-001.jpeg

“İZMİR'DE HERKES MUTLU OLSUN İSTİYORUZ”

Ödemiş halkının taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Cemil Tugay'ın konuşması sık sık İzmir Marşı ve sloganlarla bölündü. Bunun üzerine yurttaşlarla İzmir Marşı'nı söyleyen Tugay, yaşadığı bu anın kendisi için çok özel olduğunu belirtti. Daha sonra ilçeye dair projelerini anlatan Başkan Tugay, şöyle dedi:

foto6.jpeg

“Birgi sadece İzmir’in, Türkiye’nin değil dünyanın en önemli kültür hazinelerinden birine sahip. Kurtuluş Savaşı’nda kahramanların yatağı olmuş bu topraklarda temiz yüzlü çocuklarla, temiz yürekli insanlarla, kahraman torunlarıyla birlikteyiz. Büyükşehir Belediyesi'nde çalışma arkadaşlarımla burada çok güzel işler yapacağız. Küçük Menderes’in her yerinde sürekli yol çalışması göreceksiniz. Su ihtiyacı olan köylerimizin yeni kuyuları olacak. Onları tesisatla her eve bağlayacağız. Arıtma ihtiyacı olan yerlere arıtma yapacağız. 7’den 70’e herkes mutlu olsun istiyoruz.”

“BİRGİ, BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”

İzmirlilerin yanında, onların ailesinden biri gibi çalışacağını anlatan Tugay, “İzmir Türkiye’nin incisidir. Ödemiş, İzmir’in incisi. Birgi göz bebeğimiz. Birgi’yi tüm dünyanın tanıması için çok çalışacağım” dedi.

foto5.jpeg

CHP PM Üyesi Baran Bozoğlu da CHP'li adayların kente en iyi hizmeti sunacağını belirterek, şunları söyledi:

“Cemil Tugay Başkanım bir doktor. İzmir’i çok iyi bilen, bize büyük değer katan biri. Parti Meclisi’nin ne kadar doğru karar verdiğini, Türkiye’ye çok net bir şekilde gösteren önemli bir isim.”

CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan ise görev süresince Ödemiş’i Büyükşehir Belediyesi ve toplumun her kesimiyle birlikte yöneteceğinin sözünü verdi.

foto1-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.