Başkan Adayı Tunç: Gençlerimizin dayanışma ve iş birliği ruhu güçlenecek

Başkan Adayı Tunç: Gençlerimizin dayanışma ve iş birliği ruhu güçlenecek

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç vatandaşlarla buluşup sohbet etmeye ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Tunç, gençlere 'Genç Kart" müjdesi vererek, "Gençlerimizin, dayanışma ve iş birliği ruhu güçlenecek" dedi.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç vatandaşlarla buluşup sohbet etmeye ara vermeden devam ediyor. Gün boyu esnaf ziyaretleri yapan Tunç, Bozyaka Kapalı Pazaryeri’nde ilçe teşkilatıyla gerçekleştirdikleri iftar programında vatandaşlarla buluştu. Karabağlar ’da gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Tunç, belediyeye ait kuracakları sosyal tesisler ile vatandaşlara uygun fiyatlı kaliteli hizmetler sunacaklarının müjdesini verdi. Tesislerin işletmelerinin belediye tarafından sağlanacağını vurgulayan Tunç, “Tesilerimizde vatandaşlarımızın dinlenme, eğlenme ve sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

mehmetsadiktunc1.jpeg

GENÇLERE ‘GENÇ KART KARABAĞLAR’ MÜJDESİ

Genç Kart Karabağlar ile 18 – 25 yaş arası gençlere 300 TL’lik kartlar tanımlayacaklarını belirten Tunç, “Gençlerimizin sosyal ve kültürel aktivitelere daha kolay erişebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda 'Genç Kart Projesi' ile ilçemizde gençlerimize özel indirimlerden ve fırsatlardan yararlanma imkânı sunmayı hedefliyoruz. Genç Kart Projesi, şehrimizde yaşayan 18-25 yaş arası gençlere yönelik olarak tasarlanmış bir kart programı olacak. Bu kart programıyla gençlerimiz, kültürel etkinliklere, spor aktivitelerine, eğitim kurslarına ve diğer birçok faaliyete özel indirimlerle katılma fırsatı elde edecekler. Ayrıca, Genç Kart sahipleri ilçemizdeki belirli işletmelerde ve mağazalarda özel indirimlerden de yararlanabilecekler. Bu projeyle gençlerimizin sosyal ve kültürel hayata daha fazla katılımını teşvik etmeyi ve onlara destek olmayı amaçlıyoruz. Genç Kart Projesi, gençlerimizin kişisel gelişimine katkıda bulunarak, ilçemizin genç neslinin daha aktif ve bilinçli bir şekilde topluma katılmasını sağlayacak. Ayrıca her ay belediye sosyal tesislerinde harcayabilecekleri 300 Türk lirası tutarında destek sağlayacağız” diye konuştu.

mehmetsadiktunc6.jpeg

PAYLAŞIMCI MAHALLE OFİSLERİ

Ders çalışmak isteyen öğrencilerimiz ve bağımsız çalışan vatandaşlarımız için ‘Paylaşımcı Mahalle Ofisleri’ kuracaklarını söyleyen Tunç, “Ders çalışmak isteyen öğrencilerimiz, ilçemizde bağımsız çalışan vatandaşlarımız için modern, esnek ve işbirlikçi bir çalışma ortamı sunacağız. Bu ofislerde vatandaşlarımızın iş birliği, dayanışma ve topluluk ruhunu güçlendirmeyi hedefleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

mehmetsadiktunc7.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.