Başkan Adayı Tunç: Gençlerimizin her zaman yanında olacağız!

Başkan Adayı Tunç: Gençlerimizin her zaman yanında olacağız!

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, 36 amatör spor kulübünün temsilcileri ile buluştu. Başkan Adayı Tunç, "Gençlerimizin her zaman yanında olacağız!" dedi.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık ilçede bulunan 36 amatör spor kulübünün temsilcileri ile buluşarak Yenitepe Rekreasyon Alanı’nda ilçeye kazandırılacak 100 dönümlük spor kampüsü ve Yunus Emre Mahallesi’ne olimpik yüzme havuzu projesini müjdeledi. Yunus Emre Kapalı Spor Salonu’nda 3 bin kişinin karıldığı buluşmada konuşan Tunç, “Karabağlar ‘da gençlerimiz, amatör sporcularımızın tüm spor branşları temsilcilerinin Karabağlar Belediyesi olarak maddi ve manevi her koşulda, bundan önce olduğu gibi bundan böyle de her zaman yanlarında olacağız” diye konuştu.

3.jpg

DEV KAMPÜSTE GENÇLİK MERKEZİ VE BİRÇOK BRANŞ İÇİN SAHA

Karabağlar’ın spor ile iç içe yaşatmak için 100 dönümlük alan içerisine kuracakları Karabağlar Spor Kampüsünü vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Tunç, “100 dönümlük alan içerisinde futbol sahaları, halı sahalar, atletizm pisti, basketbol, voleybol ve tenis kortları olacak. Bu sayede ilçemizde faaliyet gösteren 36 amatör spor kulübümüz ve sporcu gençlerimiz antrenmanlarını modern ve teknik donanımlı tesisler de yapma imkânı sunacağız. Ayrıca kulüplerimize donanım ve ekipman imkânları sağlayacağız” dedi.

HALI SAHALARI AMATÖR KULÜPLER İŞLETECEK

Belediye başkan adayı Tunç, Karabağlar ’da daha iyi bir gelecek için gençlere verecekleri destekleri esirgemeyeceklerini vurgulayarak, “Belediye ait halı sahaların işletmesini amatör kulüplerimize vereceğiz. Bu sayede kulüplerimiz maddi kazanç sağlayacak. Belediyenin kaynaklarını kulüplerimize katkı sağlamış olacak. Uluslararası spor arenasında gençlerimizin başarılı olmaları için gayretimizi hep arttırarak sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

100 DÖNÜMLÜK ALANDA NELER VAR

Yenitepe Rekreasyon alanı içerisinde kurulacak olan spor kompleksinde 10 bin metrekare 3 bin seyirci kapasiteli spor salonu, 10 bin metrekarelik tam olimpik yüzme havuzu, 2 bin metrekare Gençlik Merkezi, 4 adet tenis kortu içerisinde soyunma odaları ve kafeteryalar olan, 4 adet 68 metreye 105 metre boyutlarında futbol sahası, soyunma binası, kafeterya. Ayrıca 400 araçlık açık otopark.

1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.