Başkan adayı Tunç: Karabağlar'da herkes eşit şartlarda yaşam sürecek

Başkan adayı Tunç: Karabağlar'da herkes eşit şartlarda yaşam sürecek

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar’da herkese eşit sosyal hizmet verileceğini vurguladı.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Zincirlikuyu ve Poligon Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan, esnafları ziyaret eden Tunç, Öz AK Saraylılar Derneği’nde Karabağlar’da yaşayan Aksaraylı vatandaşlarla buluştu. Karabağlar’da herkese eşit sosyal hizmet verileceğini vurgulayan Tunç, “58 mahallemizde yaşayan tüm hemşerilerimizin eşit şartları hakkettiğine inanıyoruz. Bizim hedefimiz ilçelimizde, kirlenmeyen sağlıklı bir çevre, istihdam olanağı, güvenli konutlar, sağlıkta öncülük, spor alanları ve sosyal donatı alanlarını artırmak. Kısacası Karabağlar’ı İzmir’in en yaşanılır ilçesi yapmak” dedi.

mehmetsadiktunc333.jpeg

YAŞ ALMIŞ BÜYÜKLERİMİZE SOSYAL TESİSLER KURACAĞIZ

Kimsenin görmezden gelinmediği, herkesin yaşam hak ve özgürlüklerinin değerli olduğu ve sosyal belediyeciliğin tüm imkânlarının kullanılacağı bir Karabağlar planladıklarını belirten Tunç, “Yaş almış büyüklerimizin evde yalnız kalmalarını arzu etmiyoruz. Belediyeye ait şehirden bir nebze uzak kolay erişilebilir sosyal tesisler kuracağız. Bu tesislerde yaş almış büyüklerimize sıcak ikram edeceğiz, kişisel bakımları ile ilgili ihtiyaçlarını gidereceğiz, hastanelere gitmeleri gerekiyorsa hastanelere gitmeleri için destek sağlayacağız. Büyüklerimizin akranları ile bir araya getireceğiz. Belediyenin imkanları ile evlerinden alıp evlerine geri bırakacağız. Sosyalleşmeler için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” diye konuştu.

mehmetsadiktunc444.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.