Başkan Adayı Tunç'tan yoğun mesai

Başkan Adayı Tunç'tan yoğun mesai

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

MEDYA EGE - Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, ilçeyi karış karış gezerek ziyaretlerini sürdürüyor. Tunç, çalışmalar kapsamında güne balık halinde balıkçı esnafıyla bir araya gelerek başladı. Esnafların sorun ve ihtiyaçlarına kulak veren Tunç, esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

ggmllavxgaa2z8n.jpg

Balıkçı haline yaptığı ziyaretin ardından İzmir'deki Egeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Tunç, dernek temsilcileri ile buluştu. Dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Adayı Tunç'un bir sonraki durağı ise AK Parti Karabağlar İlçe teşkilatı oldu. Teşkilat mensupları ile bir araya gelen Tunç, "Karabağlar’ımızı hakettiği gerçek belediyecilik ile buluşturmak için birlik ve beraberlik içerisinde durmadan yorulmadan çalışmaya devam" mesajı verdi.

ggnfbjbwoaaw-fu.jpg

Teşkilat buluşmasının ardından İnönü Caddesi’nde hizmete giren bir işletmenin açılışına katılan Tunç, daha sonra taziye ziyaretinde bulunarak dua etti. Karabağlar Erenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Hızır Lokması etkinliğine de katılan Tunç, "Karabağlar’ımızda her zaman bir ve beraberiz" mesajı verdi.

ggoe3h-wqaef52o.jpg

ggnbjmfwoaal3x8.jpg

ggnbjmawqaar86e.jpg

ggn0ztvxmaaxny2.jpg

ggn-bxaxoaiv6rn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.