Başkan Adayı Ünsal: Karşıyaka bisiklet kenti olacak!

Başkan Adayı Ünsal: Karşıyaka bisiklet kenti olacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, Bisikoop ve Karbip bisiklet grupları tarafından düzenlenen sahil turuna katıldı. Ünsal, "Karşıyaka bisiklet kenti olacak!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, Bisikoop ve Karbip bisiklet grupları tarafından düzenlenen sahil turuna katıldı. Yaklaşık 4 km pedal çeviren Ünsal “Karşıyaka’yı bir bisiklet kenti yapacağız. Özel yollar ve park alanları ile Türkiye’ye örnek olacağız” dedi.

img-20240316-wa0028.jpg

SAHİL TURUNA BÜYÜK İLGİ

Karşıyaka Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’ndan başlayan bisiklet turu Mavişehir’de son buldu. Karbip ve Bisikoop üyesi 50’nin üzerinde bisikletliyle birlikte pedal çeviren CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, yürüyüş yapan ve durakta bekleyen vatandaşlar tarafından da sevgi gösterileri ile karşılandı. Bisiklet turuna aileleriyle birlikte çocuklar da katıldı.

img-20240316-wa0031.jpg

BİSİKLET KENTİ KARŞIYAKA

Şehir içi araç trafiğinin rahatlaması için bisiklet kullanımını özendirmek ve yaygınlaştırmak istediklerini söyleyen B. Yıldız Ünsal “Karşıyaka bir bisiklet kenti ve burada bisiklet sürmek çok keyifli. Hem sağlıklı bir yaşam sürmek hem de trafik yoğunluğunu azaltmak için bisiklet kullanımını artırmalı bu yönde çalışmalar yapmalıyız. Özel yollar ve park alanları ile bisiklet kullanımını teşvik edeceğiz. Etkinliği düzenleyen başta Karbip ve Bisikoop Başkanı Ahmet Çelikörs olmak üzere tüm bisiklet sevdalılarına teşekkür ediyorum” dedi.

img-20240316-wa0035.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.