Başkan Adayı Ünsal: Karşıyaka Çarşı yeniden doğacak!

Başkan Adayı Ünsal: Karşıyaka Çarşı yeniden doğacak!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, Türkiye’nin en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden biri olan Karşıyaka Çarşı’nın sosyal ve ticari anlamda eski hareketli günlerine yeniden dönmesi için yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi.

Yerel seçimlerin hemen ardından kente değer katacak hizmet ve yatırımları hızla hayata geçirmeye başlayacaklarını belirten CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, Türkiye’nin en büyük ve en eski açık hava alışveriş merkezlerinden biri olan Karşıyaka Çarşı’ya da özel ilgi göstereceklerini söyledi. “Çarşı 2.0” projesi ile Çarşı’yı eski hareketli günlerine kavuşturacaklarını belirten Ünsal “Çarşı bölgesini yeniden tüm Karşıyakalıların ve misafirlerimizin keyifle zaman geçireceği, alışveriş yapacağı güzelliğe ve canlılığa kavuşturacağız” dedi.

2-002.jpg

YEPYENİ BİR ÇEHRE

Karşıyaka Çarşı’yı tarihi değerlerini koruyarak yarınlara taşıyacak projenin tüm detaylarıyla hazır olduğunu belirten CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ünsal, şöyle devam etti:

“Dokuz Eylül Üniversitesi’nin desteğiyle hazırlanan projenin startını 2024 yılı içinde vereceğiz. Karşıyaka’nın adeta giriş kapısı olan Çarşımızı, Avrupa kentlerindeki alışveriş caddelerine benzer estetikte bir çehreye kavuşturacağız. Kemalpaşa Caddesi ile başlayacak büyük yenileme projesini zamanla Çarşı’nın tüm etki alanlarını kapsayacak şekilde genişleteceğiz. Hem halkımız mutlu olacak hem de esnafımızın yüzü gülecek.”

whatsapp-gorsel-2024-03-26-saat-12-22-04-da326883.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.