Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisar’ı her alanda ileriye taşıyacağız!

Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisar’ı her alanda ileriye taşıyacağız!

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Yetişkin, “Seferihisar’ı her alanda ileriye taşıyacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere bir hafta kala adaylar saha çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkini, çalışmalar kapsamında Seferihisar Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Sorun ve talepleri dinleyen Yetişkin, sanayi esnafıyla birlikte iftar yaptı. Yetişkin, o anları sosyal medya hesabından, “Dün akşam Seferihisar Sanayi Sitesi’nde sanayi esnafımız ve hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluştuk. Tuttuğumuz oruçlar kabul, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” notuyla paylaştı.

1-002.jpg

Yetişkin’in “Çocuğunu Al Gel” etkinliğine katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Yetişkin, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Ürkmez Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’nde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim - İş Seferihisar Temsilciliği işbirliği ile düzenlediğimiz “Çocuğunu Al Gel” etkinliğinde çocuklarımızla keyifli bir pazar günü geçirdik” ifadelerini kullandı.

2-ek.jpg

Başkan Adayı Yetişkin, ardından Doğanbey Banksis Sitesi ve Ürkmez Sakızağacı Mevkii sakinlerini ziyaret etti. Ziyarete ilişkin Yetişkin, “Doğanbey Banksis Sitesi ve Ürkmez Sakızağacı Mevkii sakinlerini ziyaret ederek ikinci 5 yıllık hizmet dönemimizde Seferihisar’ı her alanda ileriye taşıyacak projelerimizi anlattık” dedi.

3-004.jpg

Yetişkin, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda şu notu düştü:

“Üreticimiz kazanacak, Seferihisar kalkınacak! Tarımsal kalkınmayı önemsiyor, çiftçimizi destekliyoruz! Seferihisarlı çiftçilerimiz için sayaç kartlarına 1000 liralık tarımsal sulama suyu yüklemesi yapıyoruz!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.